TUPEU de patron: cinci cluburi din Timişoara funcţionează cu toate că Poliţia...

TUPEU de patron: cinci cluburi din Timişoara funcţionează cu toate că Poliţia Locală a dispus sistarea activităţii. Vezi care sunt locaţiile cu probleme

1
DISTRIBUIȚI

Sfârşitul săptămânii aduce în cluburile din Timişoara o serie de party-uri şi evenimente live.

Unde e lege nu e tocmeală. Sau cel puţin aşa spune un vechi proverb românesc, care însă pare să nu li se aplice tuturor patronilor de cluburi din Timişoara. În cadrul mai multor controale efectuate în acest weekend, poliţiştii locali au descoperit că deşi au dispus măsura întreruperii activităţii pentru mai multe cluburi, din cauza neregulilor constatate, aceastea erau deschise.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în acest week-end, pe timp de noapte, verificări la mai multe societăți comerciale a căror activitate a fost suspendată în urma aplicării de sancțiuni contravenționale în mod repetat, pentru a stabili dacă acestea respectă măsura suspendării activității.

Astfel, în urma verificărilor efectuate la cele nouă firme aflate în această situație, s-a constatat că o parte dintre acestea funcționau deși acest lucru le este interzis.


Clubul Diamond de pe str. Republicii a fost depistat deschis după ce a fost sancționat în repetate rânduri pentru lipsă acord de funcționare, și de această dată fiind aplicată sancțiune maximă de 2000 lei conform OG 99/2000. Club Nelly de pe str. Industriilor a fost de asemenea sancționat, la fel și Club Mat House de pe Calea Buziașului. În cazul Clubului Ankara de pe str. Simion Bărnuțiu, care funcționa pe o altă firmă, a fost aplicată sancțiune contravențională de 1.000 lei conform HCL 538/2015 deoarece nu a obținut viză la acordul de funcționare. O altă societate sancționată la Legea 61/1991 republicată deoarece nu a respectat suspendarea activității pentru tulburarea liniștii pe timp de noapte este SC Baza Pro (Petito), care s-a ales cu o amendă de 3.000 lei. Acțiunile de verificare vor continua și în această perioadă, a informat Poliţia Locală pe pagina de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. 3. Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location.

    Sursa: DEX ’09 (2009)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.