TUPEU Nicolae Robu se foloseşte de titlul de Capitală Culturală Europeană obținut...

TUPEU Nicolae Robu se foloseşte de titlul de Capitală Culturală Europeană obținut de Timișoara pentru a cere voturi pentru Alina Gorghiu. Cum argumentează

1
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (5)

După ce în timpul elaborării dosarului de candidatură pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană a fost în mare parte ignorată de Primăria Timişoara – sediul fiind dat de CJ Timiş şi banii pentru prezentarea dosarului la Bucureşti în faţa comisiei de jurizare de Fundaţia Bega – acum Nicolae Robu se foloseşte de titlul obţinut de echipa condusă de Simona Neumann pentru a convinge electoratul timişorean să îi acorde un vot liderei PNL, Alina Gorhghiu, care ar putea ocupa prima poziție pe lista filialei de Timiş pentru Senat.

„Sper să rămână doamna Alina Gorghiu candidată.


Pâi, preşedintele partidului are alt potenţial, alte posibilităţi decât un membru simplu al partidului şi în relaţia cu guvenul oricare ar fi el şi în relaţia cu Parlamentul, oricare ar fi el. Şi, drept urmare, noi, preocupaţi de investiţii majore care necesită bani de la bugetul de stat, am fi ajutaţi dacă doamna Alina Gorghiu ar rămâne candidată, pentru că nu am niciun dubiu că dânsa s-ar implica foarte mult astfel încât să intre în lucru şi centura şi să putem obţine banii pentru obiectivele noastre din programul de pregătire a oraşului pentru exerciţiul de capitală europeană a culturii în 2021. S-ar implica alături de mine, avem o relaţie foarte bună şi ştiu că oricând am putea să acţionăm împreună şi ar fi mai grea acţiunea noastră împreună decât acţiunea mea de unul singur”, a declarat Nicolae Robu la conferinţa de presă de la PNL Timiş.

Amintim că Vasile Blaga, fostul copreşedinte al PNL, este senator de Timiş, ales în 2012 pe lista PDL, însă acesta nu a reuşit să obţină fonduri de la Bucureşti pentru centura Timișoarei sau alte proiecte de care județul are nevoie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.