Un tâlhar care a atacat o femeie, prins de un timișorean îndrăzneț....

Un tâlhar care a atacat o femeie, prins de un timișorean îndrăzneț. Vezi ce spun procurorii

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Un tânăr care a auzit o femeie strigând după ajutor a reușit să prindă un suspect de tâlhărie, la Timișoara. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, pe strada Ion Creangă din Timișoara.

Din probatoriul administrat în cauză până acum, rezultă că „în data de 30.09.2016, în jurul orei 21.15, în timp ce se afla pe strada Ion Creangă din Timişoara, inculpatul ar fi deposedat o femeie în vârstă de 56 de ani, prin violență, de poşeta pe care o avea asupra sa, fugind de la locul faptei. În urma violenţei pe care inculpatul Izgherian Ionuţ Alexandru ar fi exercitat-o în vederea smulgerii poşetei, persoana vătămată a căzut la pământ, însă a reuşit să strige după ajutor, fiind auzită de un tânăr care trecea prin zonă, care a pornit imediat în urmărirea fugarului, reuşind să îl prindă şi să îl predea organelor de poliţie care au sosit la faţa locului.


Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”.

A doua zi, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai spune comunicatul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.