Universitatea de Vest din Timișoara își face televiziune chiar când rectorul Pirtea...

Universitatea de Vest din Timișoara își face televiziune chiar când rectorul Pirtea candidează pentru a fi deputat PNL

0
DISTRIBUIȚI

marilen pirtea la pressalert (4)

„De astăzi, Universitatea de Vest este și Universitate de Vești!” – așa sună anunțul postat de reprezentanții instituției pe Facebook. Astfel, cu doar două luni înainte de alegerile parlamentare, la care candidează și rectorul Marilen Pirtea, care se află pe prima poziție pentru Camera Deputaților pe lista PNL Timiș,  universitatea anunță că se lansează UVT-TV. Prin urmare, începând din această seară, de la ora 20.00, universitatea va avea o oră de emisiune TV la postul privat de televiziune Europa Nova din Timișoara.

Emisiunea va fi difuzată săptămânal, iar ediția inaugurală cuprinde un interviu cu rectorul Marilen Pirtea, dar și „reportaje despre deschiderea anului academic în prezența Președintelui Klaus Iohannis, acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Academicianului Basarab Nicolescu, expoziția și albumul Silviu Oravitzan și prima ediție Univibes”.

În postarea publică pe rețeaua de socializare, reprezentanții UVT spun că „proiectul are în vedere o mai eficientă prezență a universității în spațiul dezbaterii publice, dar și crearea unei platforme profesionale de comunicare multidisciplinare.


Vom fi prezenți pe ecran, la început cu o oră de emisiune săptămânală, apoi cu două ore, în așa fel încât, la momentul potrivit, să fim cu adevărat o televiziune despre tot ceea ce înseamnă Alma Mater: creativitate, competență, tinerețe și responsabilitate față de comunitate”.

Tot de pe rețeaua de socializare aflăm că realizatorii proiectului UVT-TV vor fi publicista Daniela Rațiu, fost jurnalist la Evenimentul zilei, și Marcel Tolcea, profesor de jurnalism la Universitatea de Vest și fost director al Muzeului de Artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.