Urmărit general, prins de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încerca...

Urmărit general, prins de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încerca să iasă din țară. Vezi de ce pedeapsă fugea

0
DISTRIBUIȚI

Catuse

Un urmărit general, care are de executat ani buni de închisoare, a fost depistat în P.T.F. Cenad. Infractorul a fost predat unei echipe operative din cadrul  I.P.J. Timiş. Bărbatul era urmărit general, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat.

Individul s-a prezentat  ieri seară în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, pentru efectuarea formalităţilor specifice, ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.


Polițiștii de frontieră au constatat că Dănuţ J., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, avea emis pe numele său, de la finele lunii septembrie, un mandat de arestare.

„Persoana în cauză are de executat o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, bărbatul fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.