UVT Agroland a încheiat campania de transferuri cu o PREMIERĂ. Ce jucătoare...

UVT Agroland a încheiat campania de transferuri cu o PREMIERĂ. Ce jucătoare a achiziționat clubul timișorean de volei feminin

0
DISTRIBUIȚI
Andrea Lakovic, într-o fotografei de la precedentul club, Munster
Andrea Lakovic, într-o fotografie de la precedentul club, Munster

Deși se află încă în eșalonul secund, UVT Agroland Timișoara a continuat să înregimenteze jucătoare de top. Ultima sosită e Andrea Lakovic, centru muntenegrean care a cucerit medalia de bronz în Bundesliga. Ea reprezintă totodată și prima stranieră din istoria clubului bănățean.

În vârstă de 27 de ani, Lakovic și-a început cariera la Luka Bar în orașul natal, echipă cu care a realizat eventul în 2006 și 2007. A studiat apoi în Florida și e licențiată în psihologie. A avut realizări și cu echipa universității (FIU).


A revenit și a evoluat în Europa între 2012 și 2015. În Elveția, la TSV Powercats Dudingen, a bifat două ediții de CEV Cup. Ultima dată a evoluat în Germania, la USC Munster.

„Eu consider că în viață întotdeauna mergi înainte. Văd transferul la Timișoara ca un pas înainte, nu contează faptul că în acest moment clubul e în a doua divizie, atâta vreme cât vom reuși promovarea sezonul viitor. Vom lucra cu un antrenor foarte experimentat, care și-a demonstrat valoarea prin rezultate la nivel înalt, iar aceasta cred că va fi o oportunitate bună pentru toate jucătoarele din lot, de a învăța lucruri noi și de a le aplica atât în teren, cât și în afara lui. E un pas foarte important să ieși din zona ta de confort și să fii provocat de lucruri cu care nu ești obișnuit, deoarece îți arată ceea ce ești capabil să faci”, a declarat Andrea Lakovic.

Jucătoarea din Muntenegru a aflat și că Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii în 2021: „Când am căutat Timișoara pe Google, am găsit un oraș superb, desemnat recent Capitală Europeană a Culturii, astfel că sunt foarte nerăbdătoare să mă plimb pe străzile orașului, să le absorb, să descopăr fiecare colțișor. E ceva nou pentru mine. Nu am avut niciodată contact cu întrecerea internă din România, astfel că vin cu o stare de spirit pozitivă pentru a ataca noua provocare care mă așteaptă”.

UVT Agroland, aflată în Divizia A2, are obiectiv promovarea și a transferat mai multe jucătoare de marcă înaintea noului sezon. Diana Tătaru, Mihaela Ozun, Daria Popa Calotă și Bianca Pașca și Daniela Lupescu au sosit pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.