Zeci de copii grav bolnavi beneficiază gratuit de tratament, în urma unei...

Zeci de copii grav bolnavi beneficiază gratuit de tratament, în urma unei donații oferite unui centru realizat de doi medici care și-au pierdut fiul

0
DISTRIBUIȚI
centrul cristian serban
Centrul medical „Cristian Șerban”, sprijinit de o mare companie.

Zeci de copii grav bolnavi, care suferă de hemofilie sau diabet, vor beneficia, în acest an, de tratament gratuit în cadrul unui centru medical unic în țară.


Totul în urma unei donații de 35.000 euro care a fost făcută de o mare companie din domeniul automotive din Timișoara care, de-a lungul anilor, a oferit peste 170.000 de euro Centrului „Cristian Șerban” din Buziaș.

Acest centru medical a fost înființat în anul 1992 pentru ajutorarea copiilor bolnavi, de către medicii Viorel și Margit Șerban, în memoria fiului lor, Cristian, care a murit în anul 1991. În prezent, Centrul medical „Cristian Şerban” oferă servicii complexe de terapie, diagnostic, tratament, suport şi consiliere psihologică, dar şi de educaţie medicală a bolnavilor. Pacienţii cărora li se adresează sunt copii şi tineri care suferă de boli incurabile, în principal diabet zaharat insulino-dependent şi hemofilie. Şansele de viaţă ale acestora depind de calitatea şi de modul de personalizare al tratamentului. Peste 80% dintre pacienţi provin din afara judeţului Timiş.

„Ajutorul oferit an de an susţine tratamentul pentru zeci de pacienţi, iar fiecare donaţie este, pentru noi, un nou impuls şi o nouă confirmare că facem lucruri bune”, a declarat medicul Margit Şerban, copreşedintele Fundaţiei „Cristian Şerban”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.