Zeci de timișoreni au participat la un concurs în timpul căruia au...

Zeci de timișoreni au participat la un concurs în timpul căruia au mâncat unii dintre cei mai iuți ardei din lume. Cum s-au desfășurat probele de foc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-51518565">
concurs ardei iute
Concurs de mâncat ardei iute, la Timișoara.

Acțiune inedită organizată, sâmbătă seara, în curtea unei cafenele din centrul Timișoarei. 35 de timișoreni cărora le place să mănânce foarte iute și-au măsurat rezistența în cadrul unui concurs de mâncat ardei. Și anume, participanții au gustat, pe parcursul a nouă runde, unii dintre cei mai iuți ardei din lume.

Trinidad Scorpion, cel mai iute ardei din lume

Astfel, dacă ardeii autohtoni, consumați în România de obicei, au 500 de unități Scoville, cei din cadrul concursului aveau între 2.500 și un milion de unități Scoville. Ardeii au devenit din ce în ce mai iuți pe măsură ce concurenții mai treceau câte o probă.
Ardeii s-au mâncat cruzi, unul câte unul. După fiecare ardei mâncat, codița acestuia a trebuit să fie ridicată în aer, în semn de victorie. Celor cărora ardeii le-au venit de hac și nu au mai rezistat, organizatorii le-au recomandat să bea paharul de lapte aflat în fața lor, iar apoi au fost invitați în public.

În finală, adică în runda a noua, au ajuns trei concurenți, care au avut de mâncat cel mai iute ardei din lume. Câștigător a fost desemnat cel care a mâncat cel mai repede un ardei „Trinidad Scorpion”.

Câștigătorul concursului a fost recompensat cu un kilogram de ardei iute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.