ACS Poli o înfruntă pe Dinamo după o săptămână mai neliniștită. Reacția...

ACS Poli o înfruntă pe Dinamo după o săptămână mai neliniștită. Reacția lui Ionuț Popa la problemele ”câinilor”

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa revine acasă
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

ACS Poli Timișoara se pregătește pentru confruntarea cu Dinamo de pe teren propriu. ”Câinii” au făcut scandal după ce s-au simțit neîndreptățiți în ultimele partide, în timp ce timișorenii speră să treacă peste eșecul sec de la Botoșani. Tehnicianul Ionuț Popa așteaptă un rezultat bun deși condițiile de pregătire ale echipei au fost perturbate.

”Sper că a fost un accident, era normal să se întâmple la un moment dat”, a spus Popa cu referire la deplasarea din Moldova. Dinamo a remizat etapa trecută, scor 2-2, cu Astra, după un meci cu scandal. La Giurgiu ”câinii” câștigaseră clar în tur.  ”E un meci cu o echipă care, ați văzut, a și câștigat cu o campioană a României, 4-1, joc pe care nu vreau să-l repete la Timișoara. Meci foarte greu, sper că și jucătorii noștri vor asimila acest aspect și vor lupta pentru fiecare minge. Vom încerca cu toții să obținem un rezultat cât mai bun”, a declarat tehnicianul lui ACS Poli.

Cu Dinamo Popa nu va miza pe Pedro Henrique, Vădrariu, Scutaru, Poparadu și Popovici, accidentați. Dar nici pe Deian Sorescu, a cărui situație e încă în balanță. Revin în schimb Artean și Bărbuț, în timp elvețiano-albanezul Lokaj va intra în calcule dacă se prezintă bine la ultimele antrenamente.

Ionuț Popa nu a ratat momentul de a glumi după ce a fost întrebat de problemele dinamoviștilor.


”Fiecare joc are particularitățile lui, destinul lui, importanța lui… Relația mea cu Andone e de prietenie, de mulți ani. Îl respect foarte mult, a câștigat campionatul în România. Lozincile care apar prin presă par propagandă politică”, a spus Popa despre pericolul ca Andone să fie dat afară. ”Eu sunt român, spun: Uniți salvăm țara!, asta i-o adresez lui Iohannis, că m-a aburit cu lucrul bine făcut… Dacă au pierdut cum au pierdut la Botoșani, egalați cu Astra, te gândești că vin arbitrii să ne calce în picioare? Prefer să nu greșească, eu cred că apar greșeli involuntare. Am văzut că și LPF-ul face o petiție, pentru lămuriri”, a precizat Ionuț Popa, cu referire și la campania alb-roșiilor: ”Uniți, salvăm arbitrajul!”. Cât despre public, Popa a surprins din nou: ”UTA și Dinamo sunt adversarii cei mai importanți pentru Poli. Inclusiv mă aștept la spectatori de la Arad. Poliția e cu noi. Mă sună polițiști care vor să vină la meci”.

Problemele de la stadion ar fi spre rezolvare

Jucătorii lui ACS Poli nu s-au mai putut schimba în ultimul timp în vestiarul 1 de la ”Dan Păltinișanu”, aflat în renovare. Mai mult, au existat probleme și cu utilitățile de la stadion. Managerul sportiv Adrian Neaga a dat asigurări că echipa a avut parte de condiții bune în săptămâna premergătoare jocului cu Dinamo.

”Echipa s-a pregătit normal după meciul cu Botoșani, eu cred că suntem pe un drum bun. S-a vorbit la CJT, eu sper să intrăm în normalitate, s-a făcut recuperare la stadion, avem și căldură…”, a explicat Neaga.

Noul conducător al timișorenilor așteaptă de asemenea ca echipa să beneficieze de un public numeros sâmbătă. ”Ne aflăm în fața unui meci dificil, orice punct sau puncte sunt importante, am venit pe zero. Sper să avem din nou o serie de succes. Am început să stăm de vorbă cu jucătorii. Domnul profesor i-a motivat foarte bine. Sunt toate condițiile pentru un joc bun. Jucătorii au nevoie și de susținerea publicului. E altfel când joci în fața câtorva mii de suporteri”, a adăugat Rică Neaga.

Partida ACS Poli Timișoara – Dinamo București se dispută sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a 15-a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.