Ionuț Popa minimalizează problemele lui Pandurii. Cum se prezintă lotul lui ACS...

Ionuț Popa minimalizează problemele lui Pandurii. Cum se prezintă lotul lui ACS Poli înaintea deplasării de la Severin

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa revine acasă
Ionuț Popa, la meciul din tur

ACS Poli își reia parcursul în Liga I cu o deplasare la Severin. Adversarul, Pandurii Tg. Jiu, se află în degringoladă, însă Ionuț Popa spune că partida rămâne la fel de dificilă chiar dacă Petre Grigoraș nu va putea miza pe nu mai puțin de șase jucători titulari în partida din tur.

Timișorenii au avut circa două săptămâni de respiro. Perioadă în care au jucat un amical la Dudeștii Vechi, în detrimentul unui test pe terenul lui ȚSKA Sofia. ”Ne-am pregătit bine, am avut ocazia să avem o parte din cei cu probleme medicale. Am încercat să ne punem la punct câteva aspecte legate de jocul echipei. Cât și sub aspect fizic. Au fost jocuri repetate miercuri-sâmbătă. Din păcate s-a accidentat Bărbuț și ca atare nu cred că-l putem folosi, are entorsă”, a declarat Ionuț Popa.

Pandurii Tg. Jiu s-a impus în tur cu 3-1 la Timișoara iar doi dintre marcatorii gorjenilor probabil vor absenta mâine. Bujis și Bunoza nu vor să mai intre pe teren pentru echipa lui Petre Grigoraș. Herea și Grecu discutau cu conducerea iar Obodo a plecat deja.


Toți au fost titulari pe ”Dan Păltinișanu”, în timp ce V. Munteanu e și el cu semnul întrebării la echipa cu grave probleme financiare. Cu toate acestea Popa s-a arătat surprins că Pandurii sunt văzuți ca o potențială victimă ușoară. ”Întâlnim un adversar bun, care, după Steaua, are cel mai bun lot din țară. Sunt mirat de unele lucruri care apar în presă. Pandurii are un lot superb, cinci-șase dacă erau aici aveau obiectiv câștigarea camp. În afară de Ungurușan, suspendat, și fundașul central, Bunoza, nu lipsește niciunul. Obodo nu era titular. Nu lipsește Sânmărtean, Stanca, Pleașcă”, a explicat Ionuț Popa.

”Ne așteaptă un meci la fel de greu. ca la Botoșani, CFR sau Craiova. Toate jocurile noastre parcă sunt o făcătură, această programare pentru noi. Nu știu dacă o echipă a prins un șir de meciuri așa de greu. Le-am cerut să obțină victoria oriunde vor juca”, a subliniat tehnicianul lui ACS Poli. Acesta spune că, din contingentul de jucători accidentați, Scutaru și Poparadu ar putea apărea pe banca de rezerve. ”Scutaru și Poparadu fac parte din lot, Vădrariu a inceput antrenamentele. Pedro Henrique, în care mai sper că mai poate să ajute echipa, a început și el…”, a conchis Popa.

”Va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Nu știu ce se întâmplă la ei, au venit și au plecat jucători. Ne așteaptă un meci dificil, și un punct ar fi bun. Ar fi puțin, dar încercăm să scoatem puncte la fiecare meci. Încercăm să scoatem cât mai mult din meciurile rămase în acest an”, a spus și fundașul Alin Șeroni.

Afectat de stingerea lui ”Didi” Prodan

Ionuț Popa a fost întrebat de relația cu Daniel Prodan, fundașul care a murit aseară în urma unui infarct, la doar 44 de ani. ”Sunt bulversat, am avut o relație excepțională cu el, așa om mai rar, ca Didi Prodan, ca om a fost extraordinar. Am discutat cu soția aproape plângând azi dimineața înainte să plec”, a adăugat tehnicianul bănățenilor.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ACS Poli Timișoara se desfășoară mâine, de la ora 20.30, în etapa a 16-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.