ACS Poli pune în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo. Cum s-a...

ACS Poli pune în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo. Cum s-a modificat strategia clubului cu privire la prețul tichetelor

1
DISTRIBUIȚI
acs-poli-steaua-9
ACS Poli așteaptă cu Dinamo un public mai numeros ca de obicei

Partida ACS Poli TimișoaraDinamo București, programată sâmbătă, ar putea reprezenta pentru gazde meciul cu cel mai numeros public din actualul sezon după duelul cu Steaua. La fel ca în duelul cu echipa lui Gigi Becali, bănățenii au schimbat prețurile biletelor. De această dată însă doar tichtele pentru accesul la peluze e mai scump față de alte jocuri obișnuite de campionat.

Biletele pentru duelul cu alb-roșii vor fi puse în vânzare de azi online.


Începând de mâine acestea vor putea fi găsite și la casieria mobilă de la Stadionul ”Dan Păltinișanu” (zona peluzei nord). Vineri, tichetele vor putea fi cumpărate de la punctul amintit între orele 16 și 19, iar sâmbătă, în ziua meciului, cu începere de la ora 11.00, vor fi șase vânzători la casieriile de la stadion, anunță site-ul oficial al lui ACS Poli.

Intrare generală 15 lei

Prețurile pentru acest meci sunt din nou ”speciale”. Astfel, dacă la un joc ”normal” de etapă din Liga I un bilet costă 10 lei la peluze, respectiv 15 lei la tribune, de această dată s-a optat pentru o intrare practic generală de 15 lei. 25 lei a rămas costul pentru accesul la tribuna 0, în timp ce la loje se stă tot cu 50 de lei. De notat că la jocul cu Steaua tichetele au fost sensibil mai scumpe. 15 lei a fost prețul la peluze, însă pentru un loc la tribune microbiștii au scos din buzunar 25 de lei. La joc au asistat circa 15.000 de spectatori.

Partida ACS Poli Timișoara – Dinamo București e programată sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a 15-a a Ligii I.

1 COMENTARIU

  1. Pretu nu e mare, numai ca totu depinde de vreme, daca nu va ploua lumea va veni la stadion, daca ploua putini o sa se incumete sa infrunte ploaia si frigu….ce este rau e faptu ca nu prea avem ce vedea. Poli este o echipa debusolata, neplatita si cu jucatori de divizia B si C…..o echipa chinuita dar totusi cu un Antrenor bun !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.