ALDE Timiș, donaţii pentru copiii internaţi la Spitalul „Louis Ţurcanu”. Vezi ce...

ALDE Timiș, donaţii pentru copiii internaţi la Spitalul „Louis Ţurcanu”. Vezi ce ajutoare au fost strânse

8
DISTRIBUIȚI

ajutoare-copii-alde

Zeci de micuţi din familii sărace şi copii abandonaţi la Spitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara vor primi ajutoare strânse special pentru ei de Organizaţia de Femei a ALDE Timiş.

Iniţiativa i-a aparţinut Lidiei Laction, lidera femeilor din ALDE Timiş. Aceasta a explicat că România a ajuns să aibă peste 350.000 de copii care trăiesc în condiţii materiale foarte grele și că cei mai afectați sunt oamenii din familii cu probleme financiare care nu au bani să cumpere medicamente sau să acceseze servicii medicale de calitate.

„Această acțiune am organizat-o ad-hoc într-o zi de sâmbătă ca urmare a unor discuții în cadrul Organizației de Femei a ALDE Timiș când am luat hotărârea să producem o mică schimbare în viața copiilor mai puțin norocoși.


Ulterior am discutat cu președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa și am pus la punct acest proiect. Apoi au început să apară primele donații. Să știți că multe donații au provenit de la mamici, de la tătici, de la familii tinere care simt că vor să aducă schimbarea. Ne bazăm pe tineri pentru că noi suntem viitorul acestei țări, copiii pentru care facem aceste acțiuni sunt, în afară de cei bolnavi, sunt în mare parte copii abandonați în spitale”, a declarat Laction.

Aceasta a mai precizat și că organizaţia ALDE a încheiat un protocol cu Spitalul „Louis Ţurcanu” în baza căruia va contribui de patru ori pe an cu ajutoare pentru micuţii din spital. Printre bunurile primite cadou se numără hăinuţe, scutece sau produse cosmetice.

8 COMENTARII

  1. Vechea meteahna: pomenile electorale! Cata fatarnicie: „Această acțiune am organizat-o ad-hoc într-o zi de sâmbătă ca urmare a unor discuții în cadrul Organizației de Femei a ALDE Timiș când am luat hotărârea să producem o mică schimbare în viața copiilor mai puțin norocoși…” … ad-hoc la o luna inainte de alegeri! In restul anului copiii nu sunt norocosi!Ti se face greata! Pe cand galetile psd?

  2. O actiune laudabila. Asa pare la prima vedere. Adevarul este insa cu totul altul. Intreaga actiune a fost initiata, in urma cu trei saptamani, de trei mame cu suflet care au decis sa faca ceva pentru acesti copii amarati. Ce-i drept, mamele de care va scriu sunt niste anonime si nu au pornit cu presa dupa ele pentru a arata cat sunt ele de marinimoase. Si-au dorit sa ajute si au inceput prin a strange hainutele mici de la proprii copii pe care le-au dus la sufletelel mai putin norocoase. Si-au dat seama insa ca nu reusesc singure si au pornit o campanie in mediul virtual, pe facebook. Si asa, dintr-o data, stimabilele doamne politician s-au decis ad hoc sa doneze exact copiilor abandonati de la Spitalul Louis Turcanu. De ce nu au demarat aceasta campanie de ajutorare cu o luna in urma? Cu doua luni, cu cinci luni in urma? Simplu, pentru ca atunci nu era coampanie electorala!!! Si pentru ca nici un bine nu poate sa nu fie consemnat, au avut gija sa ajunga si la presa acest lucru. Faptul ca e inceput de campanie electorala… e o simpla coincidenta.
    Stimate doamne politician, dincolo de faptul ca orice ajutor pentru acesti copii, condamnati la o viata grea inca de la nastere, este binevenit, modul in care ati facut-o este jenant. Cu presa dupa d-voastra si, mai mult, atribuindu-va o actiune pe care nu d-voastra ati inceput-o. Era mult mai corect si mai onest sa spuneti ca ideea v-a venit dupa ce ati vazut ce au facut trei mamici si ca, in felul acesta, v-ati gandit sa dati o mana de ajutor unui scop atat de nobil. Onestitatea, sunt convinsa, v-ar fi adus si mai multe voturi. Sa speram ca ajutorul d-voastra va continua si dupa 11 decembrie si ca nu veti uita AD-HOC de acesti copii!

    • Nu exista coincidente in politica, ci in sincronizare. In acest caz sincronizarea a fost perfecta, cum inima mamelor le-a crescut in pragul campaniei electorale, hai sa fim seriosi. Doamnele ALDE daca voiau sa faca o actiune laudabila, puteau incepe mai devreme, de exemplu au avut toata vara in fata, puteau organiza o actiune publica, un stand pentru materiale si ajutoare de la toti cetatetii care voiau sa se implice. Ahhhhh, scuze, au vrut ca ele sa isi asume meritul. Daca faci o fapta buna fa-o din inima si atat, nu incerca sa atragi atentia asupra ta, asta inseamna ca cauti laude si stim si noi cum sunt laudarosii, niste mincinosi.

  3. Foarte frumos, o fapta buna planificata cu mult timp inainte coincide cu campania electorala si le sariti in cap mamicilor de buna vredinta de la ALDE, sincer prefer sa vad cum se bat partidele sa faca fapte bune care mai de care, de cat sa le vad cum cheltuiesc banii pentru a inventa minciuni si ai denigra pe adversarii politici. Draga Alde sa iti tina Dumnezeu obiceiul atat in campanie cat si dupa!

  4. Te ia greața. Ad hoc pe dracu. Ad hoc pt campanie. La o zi dupa ce se lauda ca a donat, isi anunta candidatura pe facebook. Cata scarba. Cand se termina alegerile, uita si de copii, si de tot. Are multe tinichele atarnate de coada dna Laction, si le știe ea…

  5. Foarte frumos, o fapta buna planificata cu mult timp inainte (circa 6 luni) coincide cu campania electorala si le sariti in cap mamicilor de buna vredinta de la ALDE. Sincer prefer sa vad cum se bat partidele sa faca fapte bune care mai de care, decat sa le vad cum cheltuiesc banii pentru a inventa minciuni si ai denigra pe adversarii politici. Draga Alde sa iti tina Dumnezeu obiceiul atat in campanie cat si dupa!

  6. Mi-e sila. In prag de campanie, se face ca-i pasa de bietii copii abandonati. E bine ca amaratii aia primesc lucruri care le sunt utile, dar cumva e pacat ca dupa ce se termina campania, uita de ei. Nu cred bullshitu’ ei nici picat cu ceara, sunt satul de ipocrizia politicienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.