Alina Gorghiu, la lipit de afişe în Piaţa Libertăţii: „Cred că Traian...

Alina Gorghiu, la lipit de afişe în Piaţa Libertăţii: „Cred că Traian Băsescu e un produs expirat în politica românească”. Ce spune despre alianţele post-electorale FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1713869998">

 

pnl-10
Liberalii timișeni au organizat a doua sesiune de lipt afișe pentru Alina Gorghiu Foto Adrian Pîclișan

PNL Timiș a organizat, în această seară, în Piața Libertății, a doua acțiune de lipire de afișe. De data aceasta la eveniment au fost prezenți, alături de primarul Nicolae Robu și candidații PNL, în frunte cu lidera lor de la nivel național, Alina Gorghiu, care a intrat în cursa pentru un loc de senator de Timiș.

După lipirea afișelor, Gorghiu a declarat că „îmi doresc să văd o campanie în parametri civilizaţi dacă s-ar putea, mari aşteptări nu am, dar asta e dorinţa pe care mi-am pus-o în seara asta şi sper să fie îndeplinită măcar într-o oarecare măsură şi desigur le urez succes tuturor candidaţilor indiferent din partea cărui partid candidează pentru că eu cred într-o competiţie corectă, într-o competiţie liberă şi cel mai bun să câştige, Eu cred că astăzi echipa noastră liberală, oferta noastră şi candidatul nostru de prim-ministru, Dacian Cioloş, evident înseamnă ce e mai bun oferit electoratului, dar decizia le aparţine”.

Lidera PNL a răspuns, la cererea PRESSALERT.ro și la afirmațiile făcute astăzi, tot la Timișoara, de fostul președinte Traian Băsescu, care a declarat că exclude orice alianță cu PSD după alegeri, însă nu și cu PNL, pe motiv că nu miroase așa urât.

„E greu să faci cu PMP-ul alianţă, câtă vreme nu îţi intră în Parlament, dar acum şi dacă ar intra în Parlament, vorbind serios, pentru noi varianta PMP e exclusă, şi nu vreau să fac glume ca domnul Băsescu, despre mirosuri plăcute şi mai puţin plăcute, dar cred că Traian Băsescu e un produs expirat în politica românească, un proiect epuizat, ca să fiu mai elegantă. Alianţe nu vom face, vom face o majoritate parlamentară de susţinere a unui candidat de prim-ministru pe care l-am anunţat public, o majoritate sănătoasă şi solidă care să susţină nişte proiecte de reformă bune. Ştiţi că cei care au anunţat public că cred și ei în proiectul Dacian Cioloş prim-ministru sunt cei de la USR. Mi-aș dori foarte tare să cred că suntem formula câștigătoare. Susținerea presupune niște voturi. O alianță politică post electorală nu s-a discutat nu există acest plan nici pentru noi nici pentru USR, dar nu exclude acest obiectiv comun care înseamnă Dacian Cioloș prim-ministru”, a explicat Gorghiu.

1 COMENTARIU

  1. jenanta faza cu alina gorggiu-tecuci, revenita la usa copilului care se teme de otzi !
    mari asteptari nu avem nici noi de la vechii/noii politicieni…
    de un pic de decenta parca ar fi neaparata nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.