Alina Gorghiu, prima propunere ca şi candidat la funcţia de senator de...

Alina Gorghiu, prima propunere ca şi candidat la funcţia de senator de Timiş. Pentru cine cere o zi liberă după alegeri

1
DISTRIBUIȚI

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 05_resize

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a făcut publică prima sa iniţiativă, în calitate de candidat pe lista pentru Senat a PNL Timiş. Prezentă, astăzi, în Timişoara, aceasta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că „în 12 decembrie, după alegerile parlamentare, statul român ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenţi. Nu ar fi o premieră nici în România, nici în alte state”.

Preşedintele PNL a explicat că tinerii au nevoie de o zi liberă, pentru a putea merge la vot şi a contribui decisiv la dezideratul naţional legat de schimbarea clasei politice.


„Nu putem discuta despre aceste lucruri aşa cum ne dorim decât în contextul în care beneficiază de legitimitate. Sper că toţi vom face eforturile astfel încât să le garantăm oamenilor dreptul la vot, aşa cum s-a întâmplat în 2014 şi cred că studenţii sunt o categorie care merită să fie capacitată la vot în acest an. Cred că măsura ca toţi studenţii să poată fi în localitatea de domiciliu poate fi dublată de Ministerul Transporturilor de gratuitate de transport. Nu este vorba despre o sumă mare, este un gest minim pe care poţi să îl face ca să cosolidezi democraţia din România”, a adăugat Gorghiu.

Liderul PNL a explicat că nu a discutat cu reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor privind acordarea de facilităţi pentru elevi, însă că şi în SUA angajaţii primesc liber de la serviciu pentru a putea merge la vot. Studenţii au mai beneficiat de o astfel de gratuitate oferită de CFR pe vremea când Traian Băsescu era preşedinte al României.

1 COMENTARIU

  1. Femeia asta e proasta rău ! Cum zi libera după votare ? Studenții pot vota unde au reședință la parlamentare ! Si gratis pe cfr ca si așa aia sunt în faliment !!! Asta va reprezenta timisul !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.