Aproape 100 de locuri de muncă, scoase la concurs la Spitalul Județean...

Aproape 100 de locuri de muncă, scoase la concurs la Spitalul Județean Timișoara. Pe ce posturi sunt angajate persoane cu opt clase, fără experiență

0
DISTRIBUIȚI
spital curatenie
Aproape 100 de posturi, scoase la concurs la Spitalul Județean Timișoara.

Spitalul Județean Timișoara face noi angajări. Astfel, ieri, 1 noiembrie, cea mai mare unitate medicală din vestul țării a scos la concurs aproape 100 de posturi vacante, iar angajările se fac pe perioadă nedeterminată. Este vorba, în total, de 90 de posturi scoase la concurs, majoritatea pentru asistente medicale, infirmiere sau îngrijitoare.

Reprezentanții Spitalului Județean Timișoara s-au plâns, nu de puține ori, de faptul că au nevoie de infirmiere și îngrijitoare pe majoritatea secțiilor, dar găsesc cu greu din cauza condițiilor de muncă, dar și pentru că salariile sunt prea mici.


Tocmai de aceea, unitatea medicală este dispusă să angajeze pe aceste posturi chiar și persoane care au terminat minim opt clase și nu au experiență în domeniu.

Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt pentru asistenți medicali – 31, pentru îngrijitoare sunt 23, iar pentru infirmiere – 19. De asemenea, mai sunt scoase la concurs și un post de tehnician de radiologie și imagistică, unul de soră medicală, unul de autopsier, trei de brancardier, unul de psiholog, două de registrator medical, două de referent de specialitate, cinci de muncitor și unul de șofer.

Persoanele interesate pot să depună dosarele de candidatură până în data de 14 noiembrie, în 23 noiembrie are loc proba scrisă, iar în 5 decembrie, proba practică și proba de interviu. Afișarea rezultatelor se va realiza în 6 decembrie. Mai multe informații despre posturile scoase la concurs la Spitalul Județean Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.