Sorin Brîndescu nu e fericit după 1-1 la UTA: ”Am pierdut două...

Sorin Brîndescu nu e fericit după 1-1 la UTA: ”Am pierdut două puncte”. Regretele lui Laurențiu Roșu și mesajul pe care l-a avut în comun cu tehnicianul lui ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-uta-66
ASU Poli după deschiderea scorului

ASU Politehnica Timișoara a remiza la Arad cu UTA Bătrâna Doamnă. A fost un egal poate nesperat de mulți bănățeni înaintea jocului, dar care nu l-a încântat pe antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, tocmai pentru că echipa sa conducea pe tabelă când mai erau două minute din timpul regulamentar de joc.

”A fost un teren foarte greu, felicit cele două echipe pentru fairplay-ul de care au dat dovadă. Felicit și spectatorii, deși a fost un meci cu tensiune ambele echipe au fost preocupate de joc. Am acum o stare de supărare pentru că am avut trei puncte în mână și nu am fost atenți pe final, am pierdut două puncte azi. Dar UTA a avut șanse de poartă, dacă e să analizăm tot jocul. În repriza a doua am început puțin timid… Era de poveste dacă am fi câștigat, se poate povesti mult și după acest joc. Și dacă era galeria noastră pe stadion probabil era mai frumos. Dar i-am simțit alături de noi și sper să nu plece triști acasă că am pierdut două puncte”, a declarat Sorin Brîndescu.

”Gazonul” a fost principalul impediment și pentru ASU Poli. ”A plouat, și la Afumați a fost un teren rău, doar că nu mocirlos. Și noi avem probleme acasă când plouă”, a spus Brîndescu. Mai mult, acesta crede cu tărie că echipa sa era și mai bună pe un teren-biliard: ”Știam ce joacă UTA și dacă pe un teren bun am fi avut inspirația să avem mai mult posesia. Dacă aveam superioritate în zona mediană puteam să le creăm probleme. Pe acest teren ei au jucat cu doi atacanți puternici. Ne-au creat ei anumite probleme”.


Întrebat de ce simte după ce i-a blocat pe utiști după o serie de trei succese consecutive, Brîndescu nu a părut impresionat: ”Noi vrem să facem puncte. Mai mult mă gândeam că a câștigat ieri Clinceni și Balotești și suntem iar sub linie”.

Laurențiu Roșu: ”Ați văzut și dumneavoastră terenul”

”Motorul” a fost principalul dușman al echipei sale, consideră Laurențiu Roșu, tehnicianul lui UTA. ”Ați văzut și dumneavoastră terenul. Am încercat chiar și așa să ne creăm ocazii. Să ajungem în poziții laterale și cu centrări am reușit să avem ocazii. Am insistat până în ultimul moment, am mai avut speranțe că putem câștiga… A fost penalty, de multe ori se întâmplă să intre jucători în careu și nu se întâmplă nimic, în fine. Sunt trist pentru că am vrut să câștigăm acest meci pentru suporterii arădeni, pentru cei care au ajutat, au încercat și suporterii și cei din conducere, și cu elicopterul, au încercat să facă în așa fel încât terenul să fie practicabil. Am primit gol după o fază fixă, pe neatenție și e păcat pentru că am avut ocazii”, a spus Roșu. ”Îmi pare rău, mi-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci. Am fi făcut 29 de puncte, am fi fost mai sus în clasament”, a subliniat ”principalul” lui UTA Bătrâna Doamnă.

Ambii tehnicieni au avut un discurs asemănător legat de violențele în care au fost implicați fanii. Reamintim că un suporter arădean a ajuns la spital după o încleștare între galerii, el fiind lovit însă de un jandarm după toate aparențele. ”Nu cunosc, dar îmi pare rău dacă sunt astfel de episoade. Ar trebui să învățăm, mai ales și din incidentele care au fost la echipa națională, sunt dezamăgit de comportamentul suporterilor. Noi, cel puțin în vestul țării, ar trebui să dăm dovadă de un altfel de comportament. Și noi echipele am încercat să nu provocăm suporterii, să ne vedem de joc”, a conchis Sorin Brîndescu.

”Îmi pare rău, sincer, am auzit că unul sau doi… îmi pare rău de situațiile astea. Eu nu cred că trebuie să sărim la bătaie și să arătăm că suntem noi nu știu cine, că suntem mari. Fiecare trebuie să-și apere culorile și violența să nu existe în sport, și în general în viață”, a concluzionat și Roșu.

În urma acestui rezultat, UTA BD – ASU Poli 1-1, arădenii ocupă în continuare locul 6, cu 27 de puncte, în timp ce timișorenii sunt pe 16, loc ce duce în C, cu 13 puncte. Totuși, retragerea aproape sigură a Berceniului ar reconfigura clasamentul iar timișorenii ar urca o treaptă deoarece Baloteștiul ar urma să piardă trei puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.