ASU Politehnica a aflat data exactă de disputare a mult anticipatului duel...

ASU Politehnica a aflat data exactă de disputare a mult anticipatului duel cu UTA Bătrâna Doamnă. Când are loc ”noul derby al vestului”

1
DISTRIBUIȚI
Galeria timișoreană a scandat împotriva UTA-ei la precedenta deplasare în Arad, pentru jocul cu Pâncota
Galeria timișoreană a scandat împotriva UTA-ei la precedenta deplasare în Arad, pentru jocul cu Pâncota

ASU Politehnica Timișoara o va întâlni sâmbătă pe teren propriu pe Unirea Târlungeni, în etapa a 15-a a Ligii a II-a. Totuși, microbiștii din vestul țării se gândesc deja la duelul din al doilea weekend al lunii noiembrie. ”Băieții în ghete” vor juca atunci, în premieră, contra celor de la UTA Bătrâna Doamnă, continuatoarea tradiției ”textiliste” de pe malurile Mureșului.

Deși cele două nu sunt exact UTA și Politehnica Timișoara din anii anteriori, din perspectiva suporterilor din vestul țării și nu numai, UTA BD vs.


ASU Poli reprezintă cel mai apropiat joc ce poate reda atmosfera vechiului ”Derby al Vestului”. Ambele grupări au început ”fresh” din ligile inferioare, cu un bonus pentru arădeni, care, aflați în Liga a IV-a în 2012, au fost prezenți în vară la barajul de promovare pe prima scenă.

Partida din etapa a 16-a de la Arad, dintre UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica Timișoara se va disputa pe micuța arenă ”Motorul”, duminică, 13 noiembrie, de la ora 14.00, conform druckeria.ro. Jocul va fi televizat de Digi Sport.

Schimbare pe banca Tărlungeniului

Până la jocul cu arădenii însă, timișorenii au o partidă care poate fi chiar mai importantă în economia clasamentului, cea cu Unirea Tărlungeni de pe teren propriu. Echipa mutată la Ștefănești (Ilfov) și-a schimbat antrenorul chiar după eșecul cu UTA (scor 2-4). Locul lui Laurențiu Tudor a fost luat de Adrian Matei, fostul jucător al Stelei și al lui Dinamo, cunoscut după încheierea carierei fotbalistice mai mult ca specialist TV. El a antrenat însă și mai multe echipe din primele eșaloane. Acest joc are loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul ”Știința”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.