Avocatul Sergiu Stănilă, noul decan al Baroului Timiș. Cine a mai intrat...

Avocatul Sergiu Stănilă, noul decan al Baroului Timiș. Cine a mai intrat în conducere

2
DISTRIBUIȚI

sergiu-stanila

Avocatul Sergiu Stănilă este noul decan al Baroului Timiș după ce a fost ales, astăzi, de majoritatea celor 443 de avocați care au venit la ședință. Cum la prima convocare nu s-a întrunit cvorumul, astăzi era nevoie de doar o treime din cei 840 de avocați din Baroul Timiș. În urma votului, Stănilă a obținut 247 de voturi, actualul decan, Valeriu Răuță – 116, Lavinia Tec – 45, Călin Bot – 28, iar Marcela Baș – 3. ”Victoria este a colegilor avocați din baoul Timiț care au înțeles că baroul este o instituție puternică și respectată.


Am candidat cu un proiect realist și voi lupta pentru implementarea lui începând din prima zi a mandatului meu”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Sergiu Stănilă.

Vă reamintim că Stănilă a fost săptămâna trecută invitat la PRESSALERT LIVE și a anunțat că primele trei priorități vor fi ”să reprezint avocaţii la nivel naţional mult mai bine, o să lupt pentru protecţia avocatului şi voi lupta pentru un barou transparent şi modern”.

De asemenea, astăzi, s-a votat pentru doi noi membrii ai Consiliului Baroului Timiș, pe primele poziții clasându-se avocata Florina Popa și Sergiu Stănilă, care a candidat și pentru acest post. Acesta va renunța la postul de consilier în 6 decembrie când va prelua, oficial, funcția de decan al Baroului Timiș.

2 COMENTARII

  1. În sfârșit are și Baroul Timiș un decan cum trebuie. Felicitări domnului Stănilă și mult succes! Contracandidaților dumnealui le transmit sa mai invețe și să se prezinte cu o nouă candidatură când vor fi competenți si demni de acest post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.