BC SCM Timișoara, depășită greu de campioana CSM Oradea. Cum s-a decis...

BC SCM Timișoara, depășită greu de campioana CSM Oradea. Cum s-a decis jocul în ultimele secunde

0
DISTRIBUIȚI
Nenad Mandic, antrenorul BC SCM Timișoara
Nenad Mandic, antrenorul BC SCM Timișoara

”Leii din Banat” au făcut față ”Leilor roșii” aproape 40 de minute din 40. Finalul de joc a fost din nou necruțător cu BC SCM Timișoara în deplasare. După eșecul dramatic de la Târgu Mureș, baschetbaliștii alb-violeți au fost învinși iarăși la limită, de această dată cu CSM Oradea, scor 82-84.

Unica reprezentantă a României în Liga Campionilor și-a acontat primul sfert cu 21-19.


Sfertul al doilea s-a încheiat la egalitate (20-20), cu ”leii orădeni” având un avantaj fragil la pauză în fața amicilor de pe Bega. Diferența dintre cele două a rămas mică de-a lungul partidei. Amfitrionii au condus cel mai clar cu 11 puncte în debutul partidei și au mai avut șapte avans în sfertul 4, îneput de la 68-63. În rest s-a mers cap la cap. Jocul s-a animat și mai mult în final, când Rambo și apoi Komatina au dat semnalul că BCT-ul se poate chiar impune în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe”. Cel din urmă a egalat la 80-80 când mai erau 32 de secunde din meci. Finalul a aparținut însă Oradiei. Trița lui Zeno s-a dovedid decisivă. Deși Păun a redus imediat din diferență. Ultimul cuvânt l-a avut tot CSM, prin același Martin Zeno, cu una dintre cele două ”libere” acordate convertite.

Cel mai bun marcator al partidei și al bănățenilor a fost azi americanul Adrian Diaz, autor a 18 puncte și aproape de un double double prin numărul recuperărilor: 9. Pentru BCT au mai punctat: Jeremci (11 puncte), Komatina (14), Drăgușin (4), Rambo (5), Otasevic (11), Popa Claotă (12) și Păun (7). De partea cealaltă, Sean Barnette și Bogdan Țibîrnă au fost coșgheterii lui CSM Oradea, ambii cu câte 14 puncte realizate.

Pentru BC SCM Timișoara urmează vinerea viitoare, de la ora 17.15, jocul de pe teren propriu cu Olimpic Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.