Bleg Frai(er) Dei!

Bleg Frai(er) Dei!

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Cei care mă citiţi de ceva vreme ştiţi că sunt o tipă exasperată! De prostie, minciună, de multe multe lucruri de care vrem sau nu, ne lovim zi de zi în România. Se pare că eu una nu învăț să nu le iau în plin și în serios!

Ultimul meu motiv de exasperare? Americanii! Uitându-mă la cuvântul ăsta, mi-am adus aminte de vremurile când eram copil şi Americana asta era o ciocolată bună. Să revin însă la subiect. Da! Nu mai pot cu America, nu mai pot cu Donald Trump, nu mai pot cu Ziua Recunoştinţei şi mai ales cu Black Friday. Dacă în ultimele săptămâni am citit zeci de inepţii despre cum cred românii că va afecta țara noastră venirea lui Donald Trump la cârma SUA, zilele trecute am văzut o oferta de la nu ştiu ce restaurant pentru a celebra Ziua Recunoştinţei. Ce e, nene, aia? Dar nu mi-am ieșit bine din pepeni numai miercuri dimineață.

În general detest reducerile.


Nu pentru că nu îmi place să cumpăr lucruri mai ieftine, ci pentru că nu am minus la neuroni şi realizez că reducerile se fac din adaosul comercial. Aşa că pentru mine reducere 70% înseamnă că înainte de ea comercianţii mă jecmăneau de nişte bani buni. Şi nu, nu am cultul economisirii, dar nici pe cel al aruncatului banilor munciţi pe fereastră. Așa că atunci când văd că nişte adidaşi care costau 200 de lei ajung să coste 45 îmi vine să urlu!

Era marţi seara când am ajuns în unul din mall-urile din Timişoara şi am intrat într-un magazin care vinde, printre altele, şi telefoane. Şi am văzut o ofertă bună. Cum însă nu aveam atâția bani, am zis că revin dimineaţă. Zis şi făcut! Dimineaţa următoare am ajuns la prima oră la magazin. Mă întâmpină o domnişoară niţel cam sictirită care îmi spune că modelul pe care îl caut eu nu mai este în stoc. Mă îndeamnă să bat drumul până la celălalt mall unde aş avea şanse să îl găsesc. Domniei sale îi era lene să dea un telefon să verifice dacă acolo mai e sau nu pe stoc! Mai mult, mă anunţă că deşi telefonul pe care îl caut ar putea fi pe stoc, de ieri până azi preţul a crescut cu 300 de lei! Şi să îmi mai spună cineva că marţi e zi cu ghinion! Ce se întâmplase? E simplu! Oferta de Black Friday care ar trebui să țină o zi a fost extinsă în stil pur românesc. Ghiolban, de neam prost! Perioada de promoție era 17 – 23 noiembrie, însă, conform domnișoarei, data de 23 nu era inclusă! I-am trimis mental dracului, căci cu 300 de lei pot face multe, dar nu îi pot arunca unor lipsiți de maniere sau bun-simț care cred că fac afaceri! Hai, happy bleg fraier dei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.