Bucurie pentru amatorii de piese clasice din aria blues şi rock: seară...

Bucurie pentru amatorii de piese clasice din aria blues şi rock: seară cu formaţia Rock Abil, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert de excepţie care îi va readuce în oraşul nostru pe maeştrii care alcătuiesc formaţia Rock Abil
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert de excepţie care îi va readuce în oraşul nostru pe maeştrii care alcătuiesc formaţia Rock Abil

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert de excepţie care îi va readuce în Timișoara pe maeştrii care alcătuiesc formaţia Rock Abil, un grup înființat în anul 2007, care a trecut printr-o serie de schimbări.

Prestaţiile echipei actuale, alcătuite din Grigore Bujor Hariga – chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Draghia – chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu – vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva – chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru – tobe (ex-Şah-Mat), s-au situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate.


Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă din piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 si ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului. Recent, formaţia Rock Abil a susţinut un recital extraordinar în cadrul primului festival de muzică rockabilly din România, Manufest. Una din piesele interpretate cu acea ocazie a fost Red House de Jimi Hendrix, melodia fiind interpretată alături de solistul trupei Mere, Bruno Mark Huţiu.

Concertul formaţiei Rock Abil va avea loc vineri 18 noiembrie de la ora 21.30 la 1740 Music Cafe, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.