Căruţe pe străzi, tineri gălăgioşi care cer bani elevilor şi minori prin...

Căruţe pe străzi, tineri gălăgioşi care cer bani elevilor şi minori prin baruri, problemele timişorenilor care locuiesc în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie

0
DISTRIBUIȚI

caruta-oras

Cu căruţe pe străzi, tineri gălăgioşi care cer bani elevilor mai mici şi cu minori prin baruri – aşa arată Timişoara anului 2016, sau cel puţin mai multe cartiere ale oraşului care au fost verificate de agenţii de la Poliţia Locală Timişoara.

„În aceste zile, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu cetățenii din cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi, Kuncz, Ronaț și Mehala. În cadrul acțiunii din Soarelui și Ciarda Roșie s-a relaționat cu 101 persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care prezența câinilor fără stăpân în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, prezența unor atelaje care circulă fără a respecta legislația rutieră în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, precum și pe străzile din Ciarda, parcarea autoturismelor pe trotuar, împiedicând circulația pietonilor în zona Intrarea Venus, parcarea unor autoturisme în dreptul căii de acces din spatele Grădiniței PP nr.


38, prezența unor grupuri de tineri, în special în spatele Colegiului Tehnic Electrotimiș, care nu respectă regulile de conviețuire socială, le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici, permiterea accesului minorilor în barurile de pe Calea Buziașului unde sunt practicate jocuri de noroc și sunt vândute țigări la bucată, prezența unor grupuri de tineri care tulbură ordinea și liniștea publică pe str. Vasile Balmuș. De lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai constatat 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și alte 10 nereguli legate în special de locații cu autovehicule ce par abandonate și locații frecventate de câini fără stăpân”, transmite instituţia.

Poliţia Locală a informat şi că problemele au fost sintetizate şi transmise diferitelor departamente din cadrul Primăriei Timişoara, pentru a fi rezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.