Căutat de polițiștii din toată lumea, un infractor de temut a fost...

Căutat de polițiștii din toată lumea, un infractor de temut a fost prins la Timișoara. Vezi pentru ce era dat în urmărire

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1548307502">

catuse

Un infractor periculos, dat în urmărire internațională, a fost prins de oamenii legii pe o stradă din Timișoara. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost cei care depistat pe bărbatul de 37 de ani.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe, cu un prejudiciu de 70.000 de euro.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.