Cea de-a patra ediţie a celui mai mic festival din Timişoara a...

Cea de-a patra ediţie a celui mai mic festival din Timişoara a pornit la dum. Vezi ce evenimente au loc în cadrul Analog Mania FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-736406147">
Festivalul Analog Mania a ajuns la cea de-a patra ediţie
Festivalul Analog Mania a ajuns la cea de-a patra ediţie

Marţi seara, Galeria Calpe din Timişoara a găzduit deschiderea oficială a „celui mai mic festival din Timişoara“, Analog Mania, ajuns la cea de-a patra ediţie, un eveniment care propune expoziţii, vernisaje, proiecţii, prezentări, workshop-uri, lansări, evenimente muzicale, toate grupate pe trei secţiuni: fotografie, film şi sunet.

Analog Mania este singurul eveniment din România ce se desfăşoară sub sigla „Day of Photonics 2016”, eveniment internaţional bianual care promovează „fotonica” pentru publicul larg prin evenimente ce au loc pe toate cele cinci continentele. Anul acesta, Analog Mania, aduce la Timişoara artişti şi lucrări din Germania, Franţa, Belgia, Slovenia, Marea Britanie şi România. Deschiderea oficială a festivalului, la care au fost invitaţi toţi artiştii participanţi, a continuat cu vernisajul expozitiei “Îngeri, pietre, ape” de Andrada Damianovskaia şi Angela Hanc.

Până în 6 noiembrie, fanii artei analogice au parte de o serie de evenimente interesante. Printre ele se numără o vizită ghidată la cabina de proiecţie şi sunet din Casa Tineretului şi concertul de lansare a albumului Kindlein, “Corigent la limba română”, care va apare doar pe casetă, albumul fiind  înregistrat integral folosind tehnologie analogică. „Anul acesta am reuşit să aducem la Timişoara o serie de artişti care sunt reprezentativi pentru arta analogică. Ne bucurăm că interesul publicului pentru această artă este uunl în creştere şi îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi la evenimentele noastre“, ne-a declarat Emil Kindlein, din partea organizatorilor.

Programul detaliat al evenimentelor incluse în festivalul Analog Mania se poate consulta aici.

Foto: George Bufan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.