Cetățeni albanezi, prinși pe câmp după ce au intrat ILEGAL în România....

Cetățeni albanezi, prinși pe câmp după ce au intrat ILEGAL în România. Ce le-au spus polițiștilor de frontieră timișeni

0
DISTRIBUIȚI

politia-de-frontiera-masina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni albanezi, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Ieri, în jurul orei 17.40, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, a observat două persoane care se deplasau pe jos între locălitățile Dudeştii Vechi și Sannicolau Mare.

Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune tactică specifică, în urma căreia au fost depistate cele două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, iar în urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 21, respectiv 24 ani.


La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.