CJ Timiş va numi reponsabili pentru fiecare lucrare la drumurile din judeţ....

CJ Timiş va numi reponsabili pentru fiecare lucrare la drumurile din judeţ. Pentru ce șosele se încearcă accesarea a 40.000.000 de euro de la UE

0
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (5)

Noua organigramă a Consiliului Judeţean Timiş a intrat în vigoare. Vicepreşedintele instituţiei, Roxana Iliescu, care are în subordine Direcţia Tehnică, condusă în regim de interimat de Marius Oneţiu, transferat de la Primăria Timişoara, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat situaţia lucrărilor de la drumurile din judeţul Timiş.

Astfel, în anul 2016 urmează să fie făcute recepţii pentru lucrările făcute la drumurile Săcălaz- Sânmihaiu Român, Şipet – Folea şi Drăgsineşti – Fîrdea.


Contractele au început pe vremea vechii administraţii a CJ Timiş. În vara acestui an, după învestirea în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, Sorin Grindeanu, a făcut public faptul că pentru realizarea drumurilor din judeţ se făceau licitaţii pe diferite tipuri de lucrări, pentru a facilita contractarea unor anumite firme, care să ofere diverse servicii.

Roxana Iliescu a comentat, astăzi, că „se va impune un mod e lucru care să fie mult mai funcţional, iar cei care sunt în aparatul de specialitate trebuie să identifice o persoană care să fie responsabilă pe fiecare proiect, ca în situaţiile în care sunt probleme să nu mai fim nevoiţi să căutăm în stânga şi în dreapta”.

Vicepreşedintele CJ Timiş a oferit şi o listă cu proiecte priioritate pe Axa 6 POR 2014 -2016, pentru care se doreşte obţinerea de finanţare europeană. Acestea sunt: modernizarea DJ 593 pe un tronson de 20 km, modernizare DJ 693 pentru interconectare la A1, modernizarea DJ 691 lărgire la patru benzi a sectoarelor km 2+275 – centura Timișoara – autostrada A1. Valoarea totală a celor trei proiecte este de 40.000.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.