Claudiu Buciu, candidat PNL: „Există o percepție foarte prezentă în Timiș că...

Claudiu Buciu, candidat PNL: „Există o percepție foarte prezentă în Timiș că șefii PSD de la București disprețuiesc Banatul” (P)

0
DISTRIBUIȚI

buciu-pnl

Lugojeanul Claudiu Buciu, candidat pe lista PNL Timiș la Senatul României, a vorbit despre proiectele liberalilor pentru județ, dar și despre cum sunt percepute partidele politice în Timiș. 

Echipa liberală din Timiș continuă întâlnirile cu cetățenii în această campanie electorală. Unul dintre cei mai activi candidați PNL este Claudiu Buciu, care are programate zilnic evenimente electorale, în special în zona Lugojului și în estul județului.

Candidatul liberal le vorbește oamenilor despre proiectele liberale pentru județ, insistând pe programul economic liberal, orientat puternic spre creștere economică. „PNL are cel mai ambițios și mai solid program pentru a aduce creștere economică pe termen lung în România. Vom înființa Fondul Român de Dezvoltare Urban – Rural și Banca de Dezvoltare și Investiții a României, instrumente de susținere a investițiilor publice și private. Avem în vedere de asemenea o relaxare fiscală treptată, prin care vom reduce contribuțiile pentru asigurări sociale, dar și TVA-ul la nivelul de 16%. Firmele vor fi stimulate să investească mai mult, să creeze mai multe locuri de muncă”, a spus liberalul Buciu.

Claudiu Buciu a subliniat că PNL e cel mai puternic susținător al marilor proiecte pentru Timiș – șoseaua de centură a Timișoarei, construirea unui spital regional în județ și pregătirea capitalei Banatului pentru statutul de Capitală Culturală Europeană în 2021.


Un proiect vizat de către candidatul PNL este și Centura de Sud a Lugojului. „Acest angajament pentru județ e un punct tare al PNL și cei cu care mă întâlnesc apreciază asta. Și am întâlnit mulți oameni care-mi spun că, spre deosebire de PNL, județul nostru nu e o prioritate pentru PSD la nivel național. Există o percepție clară aici în Timiș că șefii pesediști de la București disprețuiesc Banatul”, ne-a declarat Claudiu Buciu.

Când spui „PSD”, foarte mulți aud „corupție”

 La întrunirile cu timișenii, Claudiu Buciu le vorbește oamenilor despre schimbarea în bine pe care a făcut-o PNL, punând oameni noi pe liste, oameni tineri, care n-au mai fost parlamentari. „PNL a înțeles că trebuie să se schimbe el înainte de a schimba România. PSD nu a înțeles nimic. Ei defilează în continuare cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, unul urmărit penal pentru spălare de bani și evaziune fiscală, celălalt condamnat pentru corupție electorală. Nu e deci nicio mirare că există această percepție generală că PSD e un partid profund corupt. Când zici PSD, mulți bănățeni aud corupție, iar asta spune totul”, afirmă Buciu. Candidatul liberal consideră că acesta este și motivul pentru care social-democrații îl atacă în permanență pe premierul Dacian Cioloș, care a reușit să le câștige încrederea multor români.

Liberalul Claudiu Buciu încheie fiecare întâlnire cu alegătorii spunându-le că cea mai bună soluție pentru România următorilor 4 ani este un guvern PNL condus de Dacian Cioloș: „Cioloș e un ardelean serios și un profesionist cinstit care merită să fie în continuare premier”.

Publicat la comanda PNL de către Boța Dragoș Pressalert PFA Cod Mandatar Financiar: 11160004

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.