Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a căzut de...

Copil de 10 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 4, în zona Bălcescu din Timișoara UPDATE 2 Copilul a murit

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Un copil de doar zece ani a ajuns, în această dimineață, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul patru, în zona Bălcescu din Timișoara.

Micuțul a fost transportat de urgență cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al unității medicale, ne-a declarat că micuțul „are capul zdrobit, acum i se realizează un computer tomograf”.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, copilul care a căzut de la etajul 4 este băiat, are 11 ani și era singur acasă, părinții fiind la muncă.


„Este vorba de un băiețel de 11 ani, care a picat de la etajul patru, a fost observat de către o persoană care se afla în stația de tramvai, care a și anunțat între timp autoritățile, a sunat la 112. Copilul a fost transportat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” pentru acordarea îngrijirilor medicale, se află în comă. Era singur acasă, se pregătea să plece la școală, nu are probleme în familie, părinții erau la serviciu”, ne-a declarat Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

„Copilul este în comă, în stare extrem de gravă, cu sânge în torace, pentru care este și operat în acest moment, lovit la cap. Nu sunt șanse foarte mari de supraviețuire”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

UPDATE 2 În ciuda eforturilor medicilor, copilul a încetat din viață.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.