Copil de 6 ani, înjunghiat mortal în inimă de tată, la Timișoara...

Copil de 6 ani, înjunghiat mortal în inimă de tată, la Timișoara UPDATE 2 Criminalul a murit FOTO

1
DISTRIBUIȚI

casa-crima-tigrului-1

Un copil de șase ani din Timișoara a fost înjunghiat de tatăl său într-un imobil de pe strada Tigrului. Conform primelor informații, bărbatul a încercat, ulterior, să-și pună capăt zilelor, tăindu-și venele. La fața locului au sosit echipele de intervenție. Cu toate eforturile medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat. Echipele medicale au reușit să-l resusciteze pe agresor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Crima s-a petrecut în timp ce mama era în casă, dar făcea baie. Tatăl s-a închis în cameră cu copilul și l-a înjunghiat în inimă, arma crimei fiind găsită de polițiști. Bărbatul este din Republica Moldova, mama din Kârgâzstan, cuplul fiind venit la Timișoara doar de o lună, din Onești. Tatăl care, conform vecinilor, lucra în construcții, a încercat să se sinucidă cu același cuțit cu care și-a ucis copilul, dar a fost salvat de medici și transportat în stare gravă la spital. Femeia este în stare de șoc.

UPDATE 2 Tatăl ucigaș a decedat la spital, cu toate eforturile medicilor de a-l salva.


Acesta s-a înjunghiat și și-a tăiat venele după ce i-a luat viața copilului.

1 COMENTARIU

  1. Si totusi la angajare se face o fisa Medicala printre care se verifica starea Psihica si Psiologica iar rezultatu a fost ca si-a injunghiat copilu de numai sase ani….cine raspunde ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.