Crimă la Timișoara: bărbat ucis în propria casă cu multiple lovituri de...

Crimă la Timișoara: bărbat ucis în propria casă cu multiple lovituri de cuțit. Vezi cine este autorul UPDATE 1 Ce se întâmplă la fața locului FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2121080292">
crima-autoare
Tânăra de 18 ani a fost rănită. Foto: Adrian Pîclișan

Scene de groază au avut loc marți seara în Timișoara. Un bărbat de 48 de ani a fost ucis în propria locuință cu mai multe lovituri de cuțit, de către o fată în vârstă de 18 ani.

Totul s-a petrecut în incinta unui imobil de pe strada Cozia, în această seară, în jurul orei 19.30. Cei doi au început să se certe, din motive încă necunoscute. Cert este că, în urma unei lupte fizice, tânăra l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori.

Medicii de pe ambulanță au constatat că bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în spate, suferind „leziuni incompatibile cu viața”. Fata a fost rănită la mâna stângă și la umăr și este în stare de șoc. Bărbatul a fost găsit în holul casei, într-o baltă de sânge, iar lângă el, pe jos, erau două cuțite, pe jos, și un al treilea pe masă.

dan-ardelean
Dan Ardelean. Sursa foto: Facebook

Apropiații spun că victima, Dan Ardelean, era patron de spălătorie și ar fi luat-o pe fată, care fugise de acasă, în grijă încă de acum doi ani, aceasta devenindu-i între timp concubină.

UPDATE 1 La fața locului a sosit un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Acesta și polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și criminaliști au început cercetarea la fața locului. Tânăra a fost transportată sub escortă la spital pentru o serie de investigații suplimentare. În fața casei de pe strada Cozia au ajuns mai mulți apropiați ai victimei, printre care fiica bărbatului și fosta soție. Ancheta este în plină desfășurare.

1 COMENTARIU

  1. Slaba și trista mobilizare..denota lipsa de profesionalism..imaginile releva o incapacitate profesionala din partea politiei..vai și amar ce a ajuns judiciarul din Timiș..!!!! Își pune mănușile pe mâini parca ar fi ..sudor în argon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.