Cristian Fenici, căpitanul SCM Politehnica, a contribuit la debutul victorios al ”tricolorilor”...

Cristian Fenici, căpitanul SCM Politehnica, a contribuit la debutul victorios al ”tricolorilor” în grupa de calificare la Euro 2018. Ce timișorean s-a mai înscris pe lista marcatorilor

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Poli
Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Poli

Naționala României de handbal masculin a debutat cu dreptul sub comanda selecționerului Xavier Pascual în grupa de calificare pentru Campionatul European.


”Tricolorii” au depășit formația Belarusului în deplasare, scor 26-23, meci în care timișoreanul Cristian Fenici a marcat două goluri.

Un alt jucător format la Politehnica Timișoara, Marius Sadoveac, legitimat în Franța la Tremblay, a marcat la rândul său de două ori în Belarus. România i-a condus pe ex-sovietici cu 13-10 la pauză iar Fenici, căpitanul lui SCM Poli, a marcat chiar primul gol al naționalei sub comanda catalanului Pascual.

Cîntec (5 goluri), Mocanu (4), Ramba (3), Ghionea (6), Negru (1), Csepreghi (1) și Criciotoiu (2), au fost ceilalți marcatori ai României.

România nu s-a mai calificat de 20 de ani la un turneu final de Campionat European. Duminică, România va juca pe teren propriu împotriva Poloniei. Din grupa de calificare mai face parte și selecționata Serbiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.