Cu jandarmii în sala de clasă. Vezi de ce a fost nevoie...

Cu jandarmii în sala de clasă. Vezi de ce a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine într-o școală din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

jandarm

Un elev de clasa a XI-a a fost amendat de un echipaj de jandarmi aflați în misiune de ordine publică, după ce oamenii legii au fost sesizați că acesta ar fi amenințat un profesor. Adolescentul nemulțumit de nota primită învață într-un liceu din orașul hunedorean Orăștie.

„Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune de ordine publică în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Orăştie, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un elev a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui profesor.


Jandarmii s-au deplasat la instituţia de învăţământ respectivă şi au sancţionat tânărul cu amendă conavenţională în valoare de 500 lei, pentru proferarea de ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, a informat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.