Liderul ALDE Timiș, predicție pentru Cioloș: ”E ca și cum cineva s-ar...

Liderul ALDE Timiș, predicție pentru Cioloș: ”E ca și cum cineva s-ar așeza pe două scaune și pică între ele”. Care e tema de campanie a PNL-ului conform lui Marian Cucșa VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

marian-cucsa-2

Alegerile parlamentare din luna decembrie anunță o luptă dură în campania electorală conform lui Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș. Invitat în studioul HDV acesta a precizat că își dorește ca atacurile să rămână la nivel verbal, ”armă” pe care a folosit-o și el de altfel când s-a referit la marii adversari ai partidului pe care-l reprezintă.

Dacian Cioloș, aflat pe afișele PNL-ului, dar care își face apariția și în numele USR-ului a devenit ținta ALDE. ”Știți cum e cu domnul Dacian Cioloș. E ca și cum cineva s-ar așeza pe două scaune și pică între ele, eu nu știu, inclusiv cetățenii vor fi derutați.


Dacian Cioloș pozează cu PNL-ul, pozează și cu USR-ul. Ce se vor întreba oamenii. Al cui e dom’le omul acesta, ce reprezintă? Nu știu dacă ne va afecta sau nu domnul Dacian Cioloș… Comisar european și să nu accesezi fonduri europene? Acest guvern nu e recunoscut de la bun început de ALDE și dovadă că am avut dreptate, nu poți să ai încredere în asemenea personalități. Cred că tehnocrația îngroapă România. Au făcut multe promisiuni după Colectiv și se pare că și-au făcut doar campanie…”, a fost replica lui Marian Cucșa la PRESSALERT LIVE.

”USR și PNL au cam aceleași teme de campanie”, a constatat Cucșa, care și-a extins ofensiva și asupra Aline Gorghiu, care s-a referit la problemele cu justiția ale lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE la nivel național alături de Daniel Constantin. ”Doamna Alina Gorghiu ar trebui să fie mai rezervată în declarații. Nici măcar nu a fost să-și depună candidatura personal pentru Senat în județul Timiș. Nu știu cum va veni în campanie sau după alegeri, se va întâlni cu cetățenii, să le ia problemele, să le ducă în Parlament. E principala temă de campanie a PNL-ului pentru că nu are de oferit altceva, decât asemenea gogoașe. Gen grup anti-justiție. ALDE e împotriva abuzurilor în justiție, care sunt evidente”, a conchis Marian Cucșa.

3 COMENTARII

  1. Ba prostule, Ciolos a facut scoala, a lucrat comisar in Europa Occidentala! Tu esti tudy de pe Bega care a lucrat la firma falimentara lui titi tirbuson de la Valcea!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.