Suporterii lui ASU Politehnica iau în calcul o SURPRIZĂ în ceea ce...

Suporterii lui ASU Politehnica iau în calcul o SURPRIZĂ în ceea ce privește prezența la derby-ul cu UTA. Ce variante s-au vehiculat pentru deplasarea la Arad

0
DISTRIBUIȚI
Peluza Sud și jucătorii lui ASU Poli
Peluza Sud și jucătorii lui ASU Poli

Timișorenii nu s-au consolat cu gândul că nici măcar o sută de fani alb-violeți nu vor fi primiți pe micuța arenă ”Motorul”. Suporterii lui ASU Politehnica vor efectua sigur deplasarea pentru meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, dar iau în calcul mai multe variante în ceea ce privește prezența la ceea ce poate fi numit noul Derby al Vestului. Cea mai suprinzătoare dintre opțiuni e cea ca în spațiul alocat de gazde viziatorilor să ia loc juniorii clubului de pe ”Știința”.

Până la urmă suporterii lui ASU Poli vor primi 97 de bilete din partea gazdelor, obligatoriu în condițiile în care arena din Aradul Nou are circa 1950 de locuri. ”Se va merge sigur, dar nu s-a stabilit concret cum… Încă studiem toate variantele. După ce vom stabili se va da un comunicat din partea noastră cu toate detaiile”, a spus Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria.

Susținătorii ”Băieților în ghete” au deocamdată mai multe variante pe care le iau în calcul. Printre cele mai discutate e și varianta unei deplasări masive, a tuturor doritorilor, urmând ca în spațiul de pe arenă destinat galeriei oaspete să intre 97 sau poate mai mulți dacă e posibil.


Iar restul fanilor veniți la Arad ar sta în afara arenei, poate chiar în stradă, de unde vor încerca să se facă auziți. Această variantă ar avea nevoie probabil și de o aprobare din partea organelor abilitate. Deoarece ar putea fi catalogată ca o formă de manifestare publică.

ASU Poli ACS Poli (45)

O altă variantă, foarte interesantă, ar fi ca locurile disponibile să fie distribuite mai multor grupe din Centrul de copii și juniori al lui ASU Poli. Puștii, împreună cu antrenorii lor, ar urma să facă galerie de pe stadion îmbrăcați în echipamentul alb-violet.

”Mihalcea” nu a negat nici această variantă, dar a conchis că la acest duel al orgoliilor ”o surpriză o să fie oricum!”. La ultima întâlnire dintre cele două tifoserii nu s-au înregistrat incidente. A fost un Poli – UTA 0-1 pe ”Dan Păltinișanu”, între cluburile ”vechi” și desființate, cele două galerii au ales, pe drept, să protesteze la adresa conducerii fotbalului românesc de atunci. Sebastian Novovic consideră că e normal să existe o tensiune specială după patru ani de așteptare. ”E un derby… Eu sper să câștigăm. Faptul că nu s-a jucat demult contează”, a adăugat ”Mihalcea”. Galeria timișoreană a afișat un mesaj la jocul cu Tărlungeni (2-0) legat de condițiile de la derby.

Partida UTA BD – ASU Politehnica se dispută duminică, de la ora 14.00, în etapa a 16-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.