Dogariu despre Gorghiu: „A demonstrat că nu înțelege ce înseamnă mentalitatea zonei”...

Dogariu despre Gorghiu: „A demonstrat că nu înțelege ce înseamnă mentalitatea zonei” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

alina-gorghiu-costi-duma-9

Eugen Dogariu, fost prefect de Timiș, care deschide lista PSD Timiș pentru Senat a fost invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde a explicat că singurul mod în care Timișoara și Timișul pot să prospere este unitatea oamenilor, o tradiţie a zonei. Acesta a povestit că a avut mai multe întâlniri cu cetăţenii.

„Am văzut un fel de dezamăgire la discuțiile cu cei din piață. Odată cu trecerea prin piață am distribuit și materiale prin care încercăm să recâștigăm această încredere, pentru că spre deosebire de ce s-a întâmplat în anii anteriori când oamenii politici au venit și au prezentat clar anumite măsuri cu ce vom face și vom drege, de data aceasta PSD vine cu un program clar și etapizat pe toate segmentele vieții cotidiene foarte bine pus la punct. De data aceasta votantul poate să se convingă în ce poate să aibă încrede.


Nu în vorbe goale, ci într-un program foarte bine articulat cu chestiuni concrete și aici putem discuta de măsuri economice, programe pe sănătate, de programul pentru tineri, de programul pe agricultură”, a declarat Dogariu.

Invitatul a sublinat că este nevoie de o Românie unită. „Lucrurile în jurul cărora se pot coagula forțele sunt cele pentru comunitate. Spuneați de anul 2021, când Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană, iată, un proiect în jurul căruia toate forțele s-au unit pentru a-l duce la bun sfârșit pentru comunitate. E adevărat cu o echipă tehnică foarte bună care a făcut absolut tot ce trebuia ca să îndeplinim toate condițiile și o candidatură care a fost susținută de toate partidele politice”, a explicat candidatul.

Atenţionat de moderatorul Dragoş Boţa că Alina Gorghiu a pus succesul în cursa pentru titlul de Capitală Culturală pe seama implicării PNL, Dogariu a declarat despre contracandidata sa că „e adevărat că candidează în Timiș, dar, din nefericire, această declarație a demonstrat că ea nu înțelege ce înseamnă mentalitatea zonei. A încercat într-un mod urât să politizeze un act frumos pentru comunitate este un lucru pe care comunitatea l-a obținut și nu neaparat meritelor politicului, ci meritelor cetățenilor de aici. Timișoara are o istorie aparte, timișorenii sunt aparte, ceea ce s-a întâmplat în Timișoara, modul în care această zonă a evoluat de-a lungul istoriei ne-a identificat și ne-a dat acest avantaj pentru a obține acest titlu”.

Pesedistul comentat și pe tema fuziunii dintre aeroportul din Timișoara și cel din Arad, explicând că în opinia sa ar fi o greșeală ca un aeroport cu o activitate bună să preia un alt aeroport de pe care nici măcar nu au loc zboruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.