Doleanța lui Pero Milosevic, în sfârșit ascultată. Ce decizie s-a luat pe...

Doleanța lui Pero Milosevic, în sfârșit ascultată. Ce decizie s-a luat pe plan intern pentru ca SCM Politehnica să pregătească mai bine deplasarea din Slovenia

0
DISTRIBUIȚI
scm-poli-ribnica-8
Respiro pentru SCM Poli

SCM Politehnica Timișoara va beneficia de o săptămână completă în pregătirea returului cu RD Riko Ribnica – asaltul final pentru grupele Cupei EHF. Antrenorul Pero Milosevic acuza că echipa sa nu se bucură de respect în țară și e nevoită să joace mereu aproape din trei în trei zile. Situația s-a schimbat însă astăzi, programat inițial miercuri, meciul cu CSU Suceava a fost amânat pe săptămâna viitoare.

Antrenorul Pero Milosevic dădea după ultimele jocuri exemplul echipei sale, care a fost de acord, în beneficiul altor trupe, precum CSM București, să joace chiar și la distanță de două zile.


”Nu e interes din partea handbalului românesc, din partea FRH, nu e fairplay. Noi am acceptat să jucăm anul trecut la Odorhei la distanță de două zile de la meciul de la București. E interesul României ca noi să ne calificăm”, explica tehnicianul muntenegrean al lui SCM Poli.

După ce au trecut de Arendal, la trei zile de la succesul cu Potaissa Turda, Poli a ajuns la un acord atât cu FR Handbal, cât și cu formația din Suceava, pentru amânarea jocului din etapa a 13-a, ultima a turului. ”Le mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru deschiderea manifestată. Aveam nevoie de o perioadă mai generoasă pentru a ne pregăti de jocul retur cu slovenii de la Ribnica. Până la urmă reprezentăm această țară, iar de un rezultat favorabil, adică acces în grupele EHF, ar beneficia handbalul românesc în următoarea perioadă”, a spus Dan Dumitru, managerul sportiv al lui SCM Poli.

Astfel, în loc de miercuri, 23 noiembrie, jocul de pe teren propriu cu bucovinenii se va disputa marți, 29 noiembrie, de la ora 19.00. SCM Politehnica speră ca la acel duel să fie echipă calificată în grupele Cupei EHF după returul de sâmbătă cu RD Ribnica. În prima manșă bănățenii au câștigat cu 27-22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.