După spitalul judeţean, Robu anunţă că şi primăria vrea să cumpere fosta...

După spitalul judeţean, Robu anunţă că şi primăria vrea să cumpere fosta Maternitate Athena din Timișoara. Ce unitate spitalicească ar putea funcționa acolo

0
DISTRIBUIȚI

athena

Primăria Timişoara vrea să cumpere maternitatea privată Athena. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, de către edilul Nicolae Robu.

Acesta a declarat că „maternitatea Athena este de vânzare. Am fost informat că ea se prezintă bine şi în privinţa dotării tehnice şi drept urmare este de interes are şi un loc amenajat pentru elicopter, are cam tot ce trebuie unei maternităţi moderne şi prin urmare începem discuţiile cu proprietarii pentru a o cumpăra, dacă ajungem la concluzia că urmând paşii legali ne putem înţelege.


Preţul va fi stabilit după o evaluare şi după negocieri în comisia de evaluare şi discuţii cu terţii. Vom extinde Maternitatea Odobescu acolo, nu renunţăm la ce avem, vrem să oferim condiţii cât mai bune pentru tinerele mame să poată naşte în condiţii civilizate”.

Primăria Timişoara nu este prima care se arată de interesată de Maternitatea Athena. În urmă cu câteva luni reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara au purtat discuții cu proprietarii, iar cei ai Mitropoliei Banatului au făcut lobby pentru a cumpăra clădirea. Conform managerului Spitalului de Urgenţă, Marius Craina, acolo s-ar putea extinde Maternitatea Bega

Amintim şi că CJ Timiş are în plan, ca pe exerciţiul financiar în curs să acceseze bani de la Uniunea Europeană pentru a construi o nouă maternitate lângă Spitalul Județean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.