EXCLUSIV Agentul Mihăițoaia, planuri de RĂZBUNARE de după gratii împreună cu interlopi:...

EXCLUSIV Agentul Mihăițoaia, planuri de RĂZBUNARE de după gratii împreună cu interlopi: ”Am să-i fac numărul la proastă cât vrea ea”. Vezi cine sunt ”țintele” și ce spunea despre judecători și procurori

4
DISTRIBUIȚI

nicu-mihaltoaia-2

DNA Timișoara a finalizat ancheta și a decis trimiterea în judecată a agentului Fiat Nicu Mihăițoaia de la Poliția de Frontieră Timișoara, prins în flagrant luând mită, și a celei care a fost intermediara între acesta și polițistul care a dat banii pentru a fi făcut scăpat într-un dosar instrumentat de DIICOT, Florentina Marișcaș. Agentul a fost trimis în judecată pentru luare de mită și trafic de influență, iar Marișcaș pentru complicitate la cele două infracțiuni. Vă reamintim că Mihăițoaia a fost prins cu 7.000 euro în buzunar, din cei 13.000 euro pretinși agentului de la secția 2, Ilin Dragan, după ce anchetatorii au mai dat și alte tranșe de bani.

Rechizitoriul scoate la iveală faptul că anchetatorii anticorupție i-au dat lovitura de grație lui Mihăițoaia, care nu a recunoscut acuzațiile susținând că banii găsiți asupra lui reprezintă un împrumut dat Florentinei Marișcaș, cu care a avut o relație. În baza mandatului emis de judecător, au continuat să-l monitorizeze pe agent în timp ce era arestat. Acesta a fost vizitat de mai multe ori de Zoran Vertopan, un celebru contrabandist din zona Deta, condamnat într-un dosar DIICOT și de Căldăraș Teodor Marcel, membru al clanului țigănesc Viscol din Lugoj, cunoscut cu antecedente penale. În timpul discuțiilor purtate cu aceștia, Mihăițoaia a susținut că anchetatorii nu ar avea probe deoarece a fost extrem de precaut: ”Ce probe, că nu am zis niciodată, nici măcar nu am bătut vreun apropo! Pe nici un ambiental, cu nimeni! Cu nici un prost! Păi, dar n-am vorbit, Zorane! Că mă știi de atâta vreme! Nu! Păi nu! Nici măcar! Nici măcar o chestie cu virgulă, să zici, bă… sunt șocat pentru că n-au dovezi, din punctul meu de vedere”.

Mihăițoaia i-a înjurat atât pe procurorul de caz, cât și pe judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Timiș care a dispus arestarea sa preventivă, acuzând-o că ”ce i-a dictat procurorul, aia a scris… că proasta aia de judecătoare, strâmba aia, băga-i-aș p…a-n inimă a zis că ă… așa cum reiese din… că ți-am zis, proasta aia, strâmba aia obosită nici măcar nu m-a ascultat.


A scris după dictare! Cu această judecătoare n-am lucrat. Am să-i fac numărul la proastă, cât vrea ea! Vrea să stau cinci luni, stau cinci luni… și nu uitați ce v-am spus acum! Eu o să fiu întotdeauna deasupra lor! Ei la egalitate cu mine niciodată! …javra mică a scris după dictarea lu’ javra”.

Planuri de răzbunare făcute cu interlopii

Deși în timp ce cereau bani de la agentul de la secția 2 susținea că banii ar fi pentru procurorul de caz, acum Mihăițoaia le-a povestit amicilor veniți să-l vadă că ”a vrut un procuror sau un judecător! Ei nu discută cu mine, dar să le dau un judecător sau un procuror! Eu am zis pe care? Că nu am făcut niciodată nimic cu un judecător sau procuror”. Când Căldăraș s-a oferit să ofere el probe despre magistrați corupți ca să-i ușureze situația, Mihăițoaia a reacționat violent ”să le dai m..e! Ce să le dai? Băga-le-aș p..a-n inimă! Să le dai! Să îi mânce canceru și buba neagră! Mânca-i-ar gălbinarea! Nu mai fac nimica, mă! N-auzi că nu mai fac nimica? Și mai… și nu mai am nici un chef de colaborarea cu prostu’ ăsta”.

În timpul discuțiiilor s-au făcut și planuri de răzbunare, Mihăițoaia spunându-le că ”de la Carin (avocatul Carin Antonescu, avocatul lui Ilin care i-a recomandat să facă plângere la DNA după ce i s-au cerut bani, n.a.) mi se trage”. Căldăraș s-a arătat dispus să îl provoace pe Carin pentru a-l determina să comită infracțiunea de trafic de influență, afirmând ”De la Carin? Să văd dacă are el vreun procuror. Să văd câți bani cere!”, polițistul de frontieră cerându-i să înregistreze discuția cu Antonescu și amintindu-i ”numa’ să-ți pornești jucăriile”.

Nici Florentina Marișcaș, intermediara banilor care a colaborat cu DNA după ce a fost prinsă în flagrant, nu a scăpat, Mihăițoaia spunând ”am să-i mănânc ficații! La fata aia… nimeni nu mă cunoaște”. Căldăraș a continuat cu ofertele de ajutor, întrebându-l ”nu vrei să trimit țigăncile, neamurile mele? Că… vreau s-o cordesc… că le bagă o vrăjeală…”, agentul spunându-i ”mai târziu”. În timp ce conspirau cum să facă să blocheze punerea sechestrului pe două autoutilitare, Mihăițoaia s-a arătat decis să se lupte cu DNA ”dacă vor să ne jucăm… ne jucăm! Băga-le-aș p..a-n nară”.

4 COMENTARII

  1. O singura intrebare am, ce cauta un astfel de individ pe langa un procuror diicot???? Ce interese servea???? Sau aia is asa de idioti incat sa nu isi dea seama pe cine au in preajma!

  2. Foarte tare frate, Cum dracu sa te lupti cu interlopii, cu un astfel de individ protapit langa procurorii diicot!
    Sau cam grabit cei de la dna, dar cine știe…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.