Fântâna cu jocuri de lumini de 2.000.000 de euro se face sigur,...

Fântâna cu jocuri de lumini de 2.000.000 de euro se face sigur, dar în Parcul Botanic. Ce termen de finalizare anunţă Robu

3
DISTRIBUIȚI

fantana arteziana din cartierul soarelui03_resize

Primarul Nicolae Robu nu renunţă nici în ruptul capului la fântâna cu jocuri de lumini care costă 2.000.000 de euro. După ce specialiştii au atenţionat că fântâna nu poate fi construită pe Bega, aşa cum dorea iniţial primarul, edilul Timişoarei a trecut la o soluţie de rezervă: mutarea obiectivului în Parcul Botanic.

Astăzi, Robu a oferit detalii legate de stadiul pregătirilor pentru amenajarea fântânii.


„În această locaţie avem aprobată tema de proiectare şi se vor realiza gratuit studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic cu detalii de execuţie. Vom scoate la licitaţie execuţia cât de repede vom putea, astfel încât în 2017 să putem avea finalizat acest sistem care va atrage turişti în Timişoara”.

Robu a făcut câteva comentarii şi pe seama caracteristiciilor tehnice pe care le va avea fântâna. „Dimensiunea bazinului este de 30 de metri şi vor fi o mulţime de noi efecte realizate acolo, dincolo de cele care sunt deja cunoscute drept clasice. Încă un lucru care va face Timişoara un oraş şi mai atractiv decât este la pra actuală”,a completat Robu.

3 COMENTARII

  1. „2.000.000 de euro” pentru timpeniile lu’ Robu … iar spitalele din Timisoara arata mai rau ca la Auschwitz.
    Sa speram ca va veni si ziua in care Laie de la primarie va da socoteala pentru nelegiurile facute.

  2. E greu sa te lupti cu prostia, ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, dar si mai greu e cu neam-prostia si cu subcultura, care, de la o anumita varsta, nu mai are leac.

  3. Redactorul Loredana Codrut si/sau Robu, dupa caz, sa se arunce in fantana pentru afirmatia „dimensiunea bazinului va fi 30 metri”! Un bazin este definit printr-o suprafata, caz in care avem o lungime si o latime sau de volum adica lungime, latime, adancime! Dar pentru unii notiunile de cultura elementara sunt SF

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.