Fenomen spectaculos surprins de un fotograf din judeţul Hunedoara. Ce zonă protejată...

Fenomen spectaculos surprins de un fotograf din judeţul Hunedoara. Ce zonă protejată promovează FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1951682754">
cristi rus
Foto: Cristi Rus

Un fotograf din Brad, fost profesor de geografie, promovează una dintre cele mai frumoase zone din judeţul Hunedoara. Este vorba de Masivul Vulcan, care oferă o privelişte spectaculoasă, de basm, aproape în fiecare dimineaţă.

Masivul Vulcan se află la limita dintre judeţele Hunedoara şi Alba, iar fotograful Cristi Rus s-a îndrăgostit de această zonă superbă pe care vrea să o facă cunoscută în toată România, scrie Glasul Hunedoarei. Pentru asta se ajută de talentul său de fotograf, iar imaginile fascinante surprinse în Masivul Vulcan, considerat arie natural protejată, le postează pe un blog.

„Dacă ţinem asemenea frumuseţi ascunse de ochii turiştilor, nu facem nimic. (…) Masivul Vulcan este un punct de belvedere spectaculos, de pe care poţi observa şi Valea Crişului Alb şi Valea Arieşului. E o jumătate de oră de urcat de la drum. Aproape în fiecare dimineaţă, pe Valea Arieşului se formează ceaţă, pe Valea Crişului nu, iar la primele raze de soare, de pe vârf, poţi vedea cum toată ceaţa de pe Valea Arieşului se ridică şi trece, prin pasul Vulcan, pe Valea Crişului. E spectaculos fenomenul”, explică Cristi Rus pe blogul său.

Foto: Cristi Rus

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.