Fetiță în vârstă de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat...

Fetiță în vârstă de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vezi, sună la 112!

0
DISTRIBUIȚI

disparuta-calan

Familia unei minore de 13 ani din județul Hunedoara a sesizat Poliţia Oraşului Călan cu privire la faptul că Diana Ene, în vârstă de 13 ani, a plecat la şcoală în dimineaţa zilei de 24 noiembrie 2016 şi nu a mai revenit.

„Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că minora a mai fost plecată de la domiciliu, fiind internată recent într-un Centru de primire minori, de unde a fost adusă acasă de mama sa, în data de 21 octombrie 2016”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Adolescenta are ca semnalmente: înălţime 1,30 metri, ten măsliniu, corpolenţă atletică, păr şaten tuns potrivit, dantură intactă, faţă ovală, semne particulare: o cicatrice pe obrazul drept, în apropierea ochiului.


La data plecării de la domiciliu, Diana Ene purta o jachetă de fâş de culoare gri, pantaloni şi bluză de trening de culoare neagră cu dungi albe, în picioare având pantofi sport de culoare albă.

„Poliţiştii efectuează investigaţii şi activităţi de căutare a minorei, care a fost dată în urmărire naţională. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, au informat reprzentanţii IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.