Filmuleț cu o bătaie cruntă între trei fete, foste eleve ale unui...

Filmuleț cu o bătaie cruntă între trei fete, foste eleve ale unui liceu din Timișoara, viral pe Facebook. Ce spune inspectoratul școlar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
bataie
O tânără este bătută de două fete gemene, la Timișoara.

Imagini șocante circulă, astăzi, pe rețeaua de socializare. Două fete gemene sunt filmate în timp ce bat o altă tânără. Scena s-a petrecut în Parcul Botanic din Timișoara, în vara aceasta. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că agresoarele au fost eleve ale unui liceu din Timișoara, dar au fost exmatriculate tocmai din cauza comportamentului și a absențelor foarte multe, la finalul anului școlar trecut.

În imagini se poate observa cum tânăra agresată este pusă la pământ, iar cele două gemene o trag de păr cu putere, o lovesc peste față și o scuipă. La un moment dat, una din fete îi spune tinerei agresate să-i sărute picioarele, înainte de a o întreba „cine e șefa ta?”. Din discuții se înțelege faptul că fata este bătută din răzbunare, după ce una dintre agresoare ar fi fost la rândul ei bătută.


„Să-ți dau și eu cum ați dat în sora mea”, „Eu nu iau bătaie de la nimeni”, „Eu sunt Ronela, ai înțeles? Care ați dat în mine?”, se aude pe filmare.

„Fetele nu mai sunt eleve ale Colegiului Emanuil Ungureanu. Ele au fost exmatriculate tocmai din cauza comportamentului și a numărului foarte, foarte mare de absențe. Acestea au fost exmatriculate la sfârșitul anului trecut școlar, iar filmulețul datează din vară. Bătaia în sine a avut loc în Parcul Botanic, nu la școală, în luna iunie. Nu știm dacă bătaia s-a desfășurat în programul de școală și ele chiuleau sau acțiunea s-a petrecut în afara programului. Noi nu avem ce anchetă să mai derulăm, pentru că ele nu mai au calitatea de eleve. Cele două eleve agresoare au fost în clasa a X-a profesională”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Potrivit Adevărul, cele două agresoare sunt de etnie romă și locuiesc în comuna Checea. Reprezentanții IPJ Timiș au declarat că victima a depus o plângere la poliție pentru loviri și alte violențe, dar după trei săptămâni a retras-o.

Imaginile cu fata care este bătută în Parcul Botanic au devenit virale pe Facebook, filmulețul fiind distribuit, în șase ore, de aproape 2.500 de ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.