Formaţia timişoreană Gorun revine în faţa melomanilor cu un concert plin de...

Formaţia timişoreană Gorun revine în faţa melomanilor cu un concert plin de surprize VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Gorun revine în faţa fanilor cu un concert plin de surprize
Formaţia timişoreană Gorun revine în faţa fanilor cu un concert plin de surprize

Formaţia timişoreană Gorun pregăteşte un nou concert pentru fanii timişoreni, recitalul care se va desfăşura în cadrul „Timişoara – Capitala Tineretului din România“, urmând să se desfăşoare joi 24 noiembrie, de la ora 21.00, la Manufactura.

Grupul a luat naștere ca o idee a solistului trupei, Marcel Gug, la sfârșitul anului 2012, iar el a conceput liniile melodice, respectiv textele. Ideea de a înființa o trupă a venit în urma unor discuții cu oameni pasionați, dornici să participe la un asemenea proiect. Pe măsură ce proiectul a evoluat, unii au renunțat din lipsă de timp, alții și-au planificat alte priorități.

„Gorun, pentru noi, este un SIMBOL specific românesc, înseamnă putere, mândrie, este o moștenire pe care dorim să o lăsăm în urma noastră.


Cum trupa a trecut prin diferite schimbări în ceea ce privește membrii trupei, nu am dorit să facem ieșiri dese și să nu fim pregătiți, ci am convenit ca în momentul în care considerăm că putem sta cu «fruntea sus» la un concert, atunci va fi momentul ieșirii pe scenă. Pasiunea și expresivitatea se regăsește în toate melodiile noastre, fiecare membru înțelegând foarte bine că putem primii doar dacă oferim publicului tot ce este mai bun. Sătui de șabloane, textele melodiilor sunt inspirate din viața de zi cu zi al omului de rând, omul obișnuit cu «intemperiile» acestei vieți, iar melodiile vin în întâmpinarea acestora cu o orchestrație care îmbracă prin expresivitate piesele în ansamblu lor. Nu dorim să facem kilograme de piese nici să facem lucru de mântuială și de aceea considerăm că piesele au nevoie de o mică perioadă de așezare. Vom avea o serie de surprize la concertul nostru de joi şi îi aşteptăm cu drag pe toţi fanii formaţiei“, ne-a declarat solistul trupei, Marcel Gug.

Printre concertele susţinute de membrii trupei s-au numărat cele din cadrul ediţiei din acest an a festivalului Road Patrol Bikers Festival sau Gugulan Rock Festival (Caransebeş). În luna octombrie a acestui an, trupa Gorun a cântat în cadrul spectacolului „Împreună pentru viaţă“ –  iniţiativa celor de la Road Patrol MC Romania – care a sprijinit operaţia unui băieţel care suferă de o afecţiune gravă. Componenţa actuală a trupei este Marcel Gug (voce), Alexandru Matasă (chitară), David Craioveanu (bass) şi Gabi Bot (percuţie). Biletele pentru acest concert costă zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.