Fostul liberal Ciprian Jichici despre primarul Robu: „Mă deranjează aroganța”. De ce...

Fostul liberal Ciprian Jichici despre primarul Robu: „Mă deranjează aroganța”. De ce spune că nu vin timișorenii la vot

0
DISTRIBUIȚI

robu ave 1 tron

Modul în care se comportă Nicolae Robu, primarul Timișoarei, care nu de puține ori i-a jignit pe cei care au îndrăznit să-l contrazică, îl nemulțumește și pe Ciprian Jichici, fost consilier local PNL, care și-a demisia anul trecut. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că cel mai mult îl deranjează la primarul Robu aroganța.

„Timișoreanul e nemulțumit de ceea ce vede”

„Mi-aș dori ca Timișoara să fie condusă de un primar care să nu mai aibă acest aer de superioritate.


Când nu faci parte din sistemul politic, lucrul care te deranjează cel mai mult e aroganța. Dacă îl întrebați pe cetățeanul Ciprian Jichici ce-l deranjează la Nicolae Robu, aș spune fără să clipesc că e aroganța. Discutăm de un primar care face multe lucruri bune în Timișoara, unele destul de haotic, la momente nepotrivite. Avem un primar care face lucruri, însă exagerează prin această atitudine arogantă și această abordare „cine nu gândește ca mine, nu există, e inferior”. Pe mine, sincer, mă deranjează”, a afirmat Ciprian Jichici.

Fostul consilier local liberal a găsit și o explicație pentru faptul că prea puțini timișoreni vin la urne. „Oamenii au stat acasă la alegerile locale, asta ar trebui să-i dea de gândit lui Nicolae Robu. Eu nu cred în această tradiție că timișorenii nu merg la vot. Cred că timișoreanul stau acasă de ceva cicluri electorale pentru că este nemulțumit de ceea ce vede”, a conchis Ciprian Jichici, la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.