Grand Art, lider al produselor din piatră, și-a deschis reprezentanța din Timișoara....

Grand Art, lider al produselor din piatră, și-a deschis reprezentanța din Timișoara. Vezi cu ce oferte provocatoare vine compania (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-794752468">

seminee-prelis-1

Grand Art, unul dintre liderii produselor din piatră naturală din Timiș, își extinde activitatea prin deschiderea unei reprezentanțe în Timișoara, pe strada Amurgului, nr.1, fostul depozit Pencoop. Deschiderea are loc după ce SC Prelis SRL a obținut locul 2 în Topul firmelor din județul Timiș la categoria ,, taierea si finisare piatra’’.

Proiectul Grand Art a început în 2005 cu mici lucrări de amenajări interioare în care erau folosite marmura sau granitul. Calitatea lucrărilor executate, viteza și prețurile au făcut ca firma să obțină în 2008 primul contract în Austria. Au urmat apoi lucrări pe mai multe șantiere din Germania și o dezvoltare a produselor oferite de companie pe piața din România -montajul de șeminee, cu design din marmură și granit.

Șemineele oferite de SC Prelis SRL sunt importate de la cel mai important producător fin Ungaria, care exportă de asemenea în Gernamia, Danemarca sau Marea Britanie, acestea diferențiindu-se prin aliajul calitativ de oțel al pereților metalici, sudura continuă realizată cu roboți de ultimă generație, radiatoare verticale executate din tablă de oțel imbunătățită cu titan pentru reducerea dilatării, eficiența focarului și a construcției șemineului mai mare de 82%.

Grand Art  realizează și prelucrează produse din piatră naturală, marmură, granit, onix, travertin sau din orice piatră la prețuri foarte atractive. Importul de marmură și granit se face din Italia, Egipt și Grecia. Firma comercializează, de asemenea , diferite produse în serie sau unicat cum ar fi băi și bucătării placate cu marmura sau granit dintr-un singur bloc cu venatura una dupa alta, trepte cu modele unice, glafuri de diferite grosimi, șeminee și măști de seminee, monumente funerare unicat, cruci granit dupa proiecte personale.

Grand Art execută  placaje standard din piatră, marmură, granit, calcar,travertin, pervaze geamuri interior si exterior, scări interioare și exterioare, fântâni arteziene, șeminee (inclusive focare), mosaic venețian, românesc, san marco, recondiționare și tratare marmură, granit, monumente istorice, steme localități, solutii profesionale pentru întreținere și lucidare piatră naturală, pavaje exterioare, placări interioare, fațade profesionale, blaturi de baie și bucătărie, amenajări exterioare iazuri și grătare de curte, finisaje interioare dupa proiecte 3D.

Pe tot parcul executării comenzii se asigură consiliere la alegerea materialelor, modelelor și lucrărilor dorite, măsurători la fața locului, execuție și montaj, transport, întreținere și recondiționare.

Informații suplimentare puteți obține în reprezentanța Timișoara, pe strada Amurgului, nr.1, fostul depozit Pencoop sau accesând site-urile  www.marmuratimis.ro și www.semineelemne.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.