Grecii de la Planet of Zeus revin cu un concert extraordinar la...

Grecii de la Planet of Zeus revin cu un concert extraordinar la Timişoara. Vezi când va avea loc recitalul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia grecească Planet Of Zeus susţine un concert extraordinar la Timişoara
Formaţia grecească Planet of Zeus susţine un concert extraordinar la Timişoara

Formaţia grecească Planet of Zeus – care a susţinut un recital extraordinar în cadrul ediţiei din acest an a Revolution Festival, desfăşurat la Muzeul Satului Bănăţean – revine cu un concert în Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 21.00, la clubul Daos.

Trupa a luat naştere în anul 2000, la Atena, Grecia.


Încă de la înfiinţarea trupei, cei patru au concertat intensiv în Grecia, cântând în locuri dintre cele mai variate, de la petreceri underground în casele prietenilor până la stadioane. Recunoscuţi pentru energia de pe scenă, sinceritatea faţă de public şi continua perfecţionare a showurilor live, Planet of Zeus şi-a asigurat un „fan base” loial ce a depăşit deja graniţele Greciei, două turnee europene aducându-i în faţa publicului din ţări precum Germania, Marea Britanie, Austria, Franţa, Belgia, Danemarca, Olanda, Polonia, Serbia şi Cehia, dar şi în cadrul unor festivaluri precum Desertfest (Marea Britanie), Underground Festival (Germania), sau Exit Festival (Serbia).

Planet of Zeus nu s-a concentrat doar pe show-urile live, ci şi pe munca de studio, lansând până în present trei materiale discografice ce s-au bucurat de un real succes în rândul consumatorilor de gen: „Eleven the Hard Way” (2008), „Macho Libre” (2011) şi „Vigilante” (2013).

În deschiderea celor de la Planet Of Zeus, la evenimentul de la Timișoara vor cânta Wish Upon A Star (Grecia) şi Holy Motors (România), iar biletele costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.