Grindeanu acuză: guvernul Cioloş, ZERO LEI alocaţi pe rectificări către primăriile din...

Grindeanu acuză: guvernul Cioloş, ZERO LEI alocaţi pe rectificări către primăriile din toată ţara. Ce spune despre viitorul premier PSD VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

psd-la-lugoj-7-sorin-grindeanu

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acolo unde a vorbit despre campania electorală pentru alegerile din 11 decembrie, dar şi despre situaţia politică din România şi din judeţul Timiş.

Grindeanu a criticat modul în care guvernul Cioloş conduce ţara comentând că „nu s-a dat niciun leu niciunde, și nu doar în Timiş, în toată ţara, vorbesc de unităţi administrativ-teritoriale. Noi am văzut şi vrem să vă aduceţi aminte că trăim în România cu toţii. Noi am venit cu noul Cod Fiscal sau când am îndreptat acele tăieri şi s-au eliminat acele tăieri făcute de PDL, cum spuneau marii specialişti pe toate televizoarele: ne îndreptăm spre dezastru, nu putem reduce fiscalitatea, nu putem scădea TVA-ul, nu putem creşte pensiile, nu putem creşte salariile, România se îndreaptă spre dezastru.


Iată că România cu acel nou Cod Fiscal, cu toate aceste măriri împotriva a ceea ce ne spunea şi FMI şi Banca Mondială, a mers pe creştere economică pe măsurile adoptate de guvernul Ponta. În fiecare zi la mine la CJ e coadă de primari care îmi spun vă rog să ne ajutaţi pentru că ni s-a promis de acest guvern de tehnocraţi că vor veni bani din timpul anului, astfel încât dezechilibrul să fie acoperit. Nu au venit, şi vă pot da un exemplu: anul trecut în augus,t când a existat rectificare bugetară la guvernul Ponta, Timişul cred că a fost pe primul loc la venituri. S-au dat atunci bani şi direct către unităţile administrativ-teritoriale, pentru a se echilibra, şi la sfârşitul anului trecut Timişul a fost pe locul I pe decontări pe sumele venite pe PNDL de la guvern şi asta se vede pe tot ce înseamnă investiţii în judeţul Timiş”.

Liderul PSD Timiş a vorbit şi despre viitorul premier pe care PSD îl va numi în cazul în care câştigă alegerile, explicând că deşi nu există un nume stabilit, acesta va fi un fost membru al guvernului Ponta. „Nu știu, sunt mai mulți, eu cred că sunt multe propuneri. Și Liviu Dragnea a făcut parte din echipă. A făcut Eugen Teodorovici, a făcut Nicu Bănicioiu, sunt mulți care au făcut. Poate fi și domnul Teodorovici, cum poate fi și domnul Bănicioiu, sunt mai mulți”, a spus Grindeanu. Acesta a subliniat şi că principala condiţie ca un politician să devină premier este să candideze, acuzându-l pe actualul premier, Dacian Cioloş, de ipocrizie, pentru că deşi nu este candidat apare pe afişele PNL şi USR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.