Grindeanu face apel la timişeni să o servească pe Alina Gorghiu cu...

Grindeanu face apel la timişeni să o servească pe Alina Gorghiu cu un sandviş dacă o întâlnesc. Ce priorităţi vor avea parlamentarii PSD VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

sorin-grindeanu-1111

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, este de părere că lupta dintre candidați în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie se va da cu „multe cuțite în spate”. Acesta a comentat, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că în calitate de lider al PSD Timiș a luptat pentru ca pe lista partidului să fie numai candidați din județ.

„Există un anumit scepticism pe care îl am vizavi de cei care sunt paraşutaţi aşa în Timiş în căutare de locuri în Parlament. Eu am ţinut foarte mult ca cei care candidează aici din partea noastră să fie oameni care locuiesc în judeţul Timiş, care au familia în judeţul Timiş, care după ce îşi fac treaba vin acasă în judeţul Timiş şi pot fi traşi de mânecă de cei care le-au dat încrederea”, a spus Grindeanu. Președintele PSD Timiș a atenționat că din moment ce Alina Gorghiu, candidat adus din Bucureşti pe lista PNL Timiş pentru Senat, nu se va muta aici cu toată familia, nu poate, ca senator de Timiș, să înțeleagă spiritul Timișoarei.

Sorin Grindeanu a comentat și pe marginea filmulețului postat de Alina Gorghiu pe Facebook, în care acuză că pesediștii fură sandvișurile copiilor și atenționează micuții să nu deschidă ușa candidaților PSD.

„Poate că există obiceiul ăsta acolo unde unii au fost obişnuiţi să candideze, la Bucureşti, în Banat e mai greu să vii cu aceste chestiuni de acest tip.


(…) I-aș ruga pe toți primarii și pe toți cetățenii județului Timiș atunci când vor beneficia de vizita doamnei Gorghiu când le va suna la ușă, când va merge în comunele respective, rugămintea mea este dacă pot să o servească, ca să arate că suntem gazde bune, cu un șandviș sau cu mai multe. Are cea mai mare nevoie să mănânce și îi rog pe timișeni în momentul în care se întâlnesc pe stradă, când le vine acasă, dacă sună la ușă pe copii îi rog să nu deschidă. Nu e o lecție bună să deschizi, indiferent cine îți sună la ușă dacă sunt copii. Dacă sunt adulți în casă, am rugămintea să o servească pe doamna Gorghiu cu un sandviș ca să arătăm că suntem gazde bune”, a comentat liderul PSD Timiș.

La finalul emisiunii, Grindeanu a explicat şi ce aşteptări ar de la viitorii parlamentari de Timiş. „În primul rând parlamentarii fac legi. Pentru mine e foarte important să existe o clarificare în ceea ce privește legea administrației publice locale și lucrurile astea în mod clar trebuie făcute. Trebuie să susțină descentralizarea, indiferent că suntem la putere sau în opoziție, decizia trebuie descentralizată deopotriva cu regionalizarea. Îmi doresc să aibă forța acest Parlament să redea demnitatea în această insitituție care e prima instituție a democrației în orice țară”, a explicat invitatul. Alte priorităţi expuse au fost lupta pentru buget, dar şi susţinerea modificării Codului Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.