Haine, încălţăminte şi multe idei de cadouri la preţuri mici, la Salonul...

Haine, încălţăminte şi multe idei de cadouri la preţuri mici, la Salonul Industriei Uşoare din Timişoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
salonul industriei usoare
La Timişoara are loc o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare.

Timişorenii care doresc să-şi reînnoiască garderoba, în prag de sezon rece, sau sunt în căutarea unor idei de cadouri pe care să le ofere cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt aşteptaţi să treacă pragul Salonului Industriei Uşoare. Evenimentul ajuns la cea de-a 30 ediţie are loc la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 23 – 27 noiembrie.

Potrivit organizatorilor, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, timişorenii vor putea cumpăra, la preţ de producător, îmbrăcăminte, încălţăminte, blănuri, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii sau articole sportive.


Nu lipsesc nici hăinuţele pentru copii, dar şi produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri şi multe idei de cadouri.

“Salonul Industriei Uşoare este cel mai mare eveniment de acest gen din vestul României. Participanţii vor găsi produse adecvate sezonului. De asemenea, în exterior este organizat târgul de produse tradiţionale, în parcarea centrului, unde vor fi comercializate dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, iar pentru copii vom avea şi un carusel. Participă la Salonul Industriei Uşoare peste 60 de firme din România şi una din Ungaria cu bijuterii antialergice, 25 fiind producători”, a declarat, astăzi, Aurora Culea, organizatorul evenimentului.

Programul de vizitare al Salonului Industriei Uşoare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.