HALUCINANT Robu a aflat abia acum că RATT nu funcţionează cum trebuie:...

HALUCINANT Robu a aflat abia acum că RATT nu funcţionează cum trebuie: „O să mă ocup îndeaproape de această problemă”

3
DISTRIBUIȚI

tramvaie reabilitate17_resize

Au trecut mai bine de cinci ani de zile de când este primar al Timișoarei, însă Nicolae Robu consideră că abia acum este necesar să ia măsuri pentru remedierea problemelor de la Regia Autonomă de Transport Timișoara. După ce mai mulți cetățeni i s-a plâns edilului că vehiculele RATT nu ajung niciodată la timp, Robu promite că va interveni.

„Nu sunt mulţumit de felul în care se prezintă sistemul de transport în comun al oraşului şi nemulţumirile nu sunt atât legate de starea parcului de tramvaie sau de troleibuze, ci mai degrabă de modul în care cei de la RATT îşi fac datoria. Eu cred că sunt condiţii pentru ca transportul în comun să meargă mult mai bine. Şi o să mă ocup îndeaproape de această problemă pentru că altfel constat că lucrurile nu merg bine. Cetăţenii se plâng că au mult de aşteptat pentru vehiculele de transport în comun pe diverse linii şi la tramvaie şi la troleibuze, pe de altă parte, există nemulţumiri vizavi de informaţiile care se furnizează de către sistem în privinţa timpului rămas până la sosirea mijloacelor de transport.


Sper să înlăturăm aceste disfuncţii şi cu ajutoul noului sistem de control al traficului în oraş, sistem care după cum aţi reţinut de la inaugurare are şi facilităţi legate de transportul în comun. De altfel, aş vrea să dezovltăm şi aplicaţii mobile astfel încât preluând date din acest sistem, date care sunt fiabile să poată venea oricine în timp real când soseşte un mijloc de transport într-o staţie. Mie mi se spune că toate necazurile ar apărea de la lipsa de şoferi şi vatmani. Se spune că aceştia ar pleca în Rusia, cică nu se mai pleacă în Italia, Spania, Franţa sau unde se pleca până acum, ci acum este un mare flux înspre Rusia unde s-ar plăti salarii foarte mari pentru aceste meserii. Eu nu cred că în Timişoara nu pot fi găsiţi şoferi care să lucreze pe mijloacele de transport în comun”, a declarat primarul.

Atenţionat de presă că problemele pe care promite că le va rezolva la RATT datează de ani buni şi că până acum nu au constituit o prioritate, edilul a comentat că situaţia a fost una fluctuantă. Acesta nu a dorit să detalieze măsurile pe care le la lua şi nici termenul de implementare, însă a comentat că „de aceea este un director la RATT cu o echipă pe lângă el și un consiliu de administrație să se găsească soluții. O să se găsească soluții. Cine nu e în stare, e ca și în fotbal, nu ai rezultate, trebuie să lași locul altora. Poate ei vor avea, poate nu vor avea, dar nu poți să persiști în lipsă de performanță pe termen lung”.

3 COMENTARII

  1. domnu` Robu, a-ti afirmat ieri in direct in cadrul unei emisiuni a Realitatii tv ca a-ti construit mii de locuri de parcare. spuneti-ne si noua, unde ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.